lördag 14 juli 2012

Död i mun
- Om du inte gillar det här vinet så gillar du inget Bourgogne.
- Nähä?
- Eller, faktiskt, om du inte gillar det här vinet gillar du inte vin. Inte rödvin i alla fall..
Jag smakar.
- Jaaa.. Det är okej. Gott, men smakar mest vatten.
- Vatten? Dina smaklökar är ju helt döda!!

Ja, inte vet jag... Jag gillar vin. Och rödvin. Men annat rödvin, tydligen!

Då var det klart!

Ett par härliga nya springskor på väg hem. Samma som sist men lite uppdaterade och fräsigare färg. Typ julröda enligt dagens jul-tema. Man riktigt ser ju hur snabb jag kommer att bli!!
Detta blir resultatet

När man jobbat hårt en hel dag och helt klart förtjänar en kall öl, men har jobbat så hårt att man glömt bort att öl säljs på Systemet som inte har öppet när man är klar, då blir resultatet följande:God jul(i) på er!!

Vi segar på!

Det kungliga vi alltså, nämligen jag!

Blev överfallen av en galen pudel för andra gången den här veckan. Denna gång en vit, förra gången en svart. Men tack vare ett move någonstans i den här stilen lyckades jag undkomma:Ser ni vilka fräsiga löparkläder jag har?!

Nåväl. Det gick okej. Såsade på i maklig takt med flit och det var riktigt skönt. Men efter 9 km insåg jag att jag skulle komme runt timmen på milen om jag drog på lite. Då var uret 55 och något.
Sedan hade jag en km väg kvar hem och det var skönare att springa än att gå. Och jag tyckte det gick extremt långsamt, men ändå lätt.Förra året hade jag 6:15 per km som måltempo större delen av sommaren, så jag tycker nog det går framåt.
Tror det är dags att unna tant nya skor snart.

Nu ut och gräva i trädgården!!