onsdag 11 mars 2009

Dubbel glädje

Det är sagt att bäbisen skall dyka upp den 21 september. Igår berättar brorsan att han har en bäbis på gång den 24 september. Kul! Min pappa kommer att bli galen. Hans sambo har dessutom precis fått två barnbarn via sina två barn. Hektiskt år för deras del. De hävdar att de skall flytta till Norrland. Well, you can run, but you can't hide säger jag!

En dans på rosor

Bara en timme sen till jobbet i morse. Perfekt. Fick en jäkligt bra start på dagen. Barnet vaknade kl 02.00 ungefär och hojtade om allsköns grejer. Pappan och mamman sprang som tättingar. Vid pass 03.30 hade ingen somnat om än och barnet hade bestämt att det nu var dags att kliva upp. Det höll inte mamman och pappan riktigt med om. Efter macka i sängen (big no-no egentligen) så fick vi i alla fall barnet att stanna i säng. Men hojtandet tog inte riktigt slut. Jag tror att han somnade vid femtiden.
Allt detta innebär ju naturligtvis att det inte var ett helt piggt barn vi hade i morse. ALLT VAR FAN FEL!!! Fel ost, fel macka, fel yoghurt, fel kläder, fel dag, fel mamma, fel pappa, fel allt. Han ville bara gå och lägga sig och jag kan inte vabba för att barnet bara är trött. Fy fan. Både pappan och jag kämpade en extra timme för att få i barnet frukost och på detsamma kläder. Egentligen var det pappans lämning och jag kunde lika gärna ha gått, men hänsynsfull som jag är försöker jag stödja pappan. Ändå så vet jag att om samma sak inträffar i morgon när det är min lämningsdag. Då piper pappan som en löning vid pass 07.50.
Har vi riktig tur nu också så har han fått sova mycket på dagis eftersom de heller inte orkar med gnälliga barn och då har vi ett barn som är vaket även i natt...
I dessa lägen känns det verkligen bra och genomtänkt att de så småningom skall bli två... Skjut mig nu!

Jag vet inte men...


graderna (som står högst upp) passar inte helt och hållet med vädret utanför. Hmm...

Besynnerligt. 

Kan inte avgöra om

jag, med, mitt nya läppglans ser ut som en luggsliten transa eller om det är snyggt. Vad tycker ni? Här hade jag precis satt på det. 

Och för utom det. Jag köpte det igår och fattade inte att det var en sån där läpp-förstorar grej.Jag köpte den för att färgen var fin. Men oh yeah, läpparna fluffade till sig. Kan man säga. Linda Rosing - dina läppar är inget. INGET.