måndag 7 november 2011

Dags nu?

Om någon undrar vad som händer om ens tvååring stoppar en batteridriven bil i ett handfat fullt med vatten på söndagen vid 16-tiden så kan jag meddela; ingenting. Förrän nu! Klockan 23.30 på måndagen börjar den brumma och leva rullan och jag kan inte stänga av den. Så jag har begravt den under 5 soffkuddar i vardagsrummet. Ligger med TV:n på i sovrummet vilket är en bra bit ifrån och ändå hör jag den rackarn gasa...
Med andra ord - bada inte batteridrivet!!Storas fotbollsträning goes inomhus.
Still oglamourigt. Still ingen vinservering. Men.
Addera svettlukt.
Mmm...


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Flygsällskap
Världens jättebebis.

Gotland bjuder gotländskt
Dimma på galgberget. Världens bästa potentiella kund körde runt på strandpromenader och annat för att leverera lite mer än bara lunchrumsutsikt!
Tipp topp!

Hör ni?

Det är livet som är tillbaka...

- I min lilla värld av blommor/Ellen

Måndag i kollektivtrafiken!

Måste vara det värsta!!
Förseningar tänker ni.
Överätande och överdrickande tänker jag... Folk fiser ju som värsta korna. Har de köpt utsläppsrätter för det där? undrar jag och försöker andas utan att kräkas. Fy för Sören!
Skaffa katalysator!Nytt försök

Idag gör jag ett nytt försök att åka kollektivt till Bromma flygplats. Fick ta 07.18 tåget för ett flyg som går 9.30. Optimalt. Fräsigt rentav.

Igår hade vi en råkall förmiddag i Nyckelviken tillsammans med en familj från barnets förra dagis. Vi kollade djuren, fikade, spelade boll och lekte i parken. De hade lunchdate och försvann vid 11-tiden. Då gick vi till stallet och grillade korv. Bebisen åt som vanligt bara bröd med ketchup men vi andra njöt av god, grillad korv och ostklämmor. Jag kan inte vara måttlig utan åt så jag ville spy.Sedan åkte vi hem till bastun. I enlighet med det jag utlovat om min förmåga att sitta still så somnade jag så snart jag lagt mig på bastulaven. Det blev lite varmt... Men välbehövligt!
Resten av dagen tillbringades på golvet. Ömsom byggandes med lego ömsom torkandes vin som maken satt i halsen...
Nu bär det av till Visby på blixtvisit!