torsdag 26 mars 2009

I brist på champagne...


patetiskt men gott.

Enkät - redovisning!

Samtliga  alternativ fick minst en röst. Äta godis vann knappt efter Blåkulla eller dricka alldeles för mycket vilket gör två gamla haggor som oss stolta! Ny enkät upp ingång. Håll korpgluggarna öppna.

Öken på bloggen idag.

Få kommentarer och Anna är puts väck. För närvarande. Vart är alla? Själv håller jag på att förgås. Jag måste komma på ett sätt att bli rik för att aldrig mer jobba. Har ni något tips?

p.s. Jag är för gammal och fluffig för att gå på gatan. 

Kom igen nu våren.


En andra chans till en riktig vår!

En kvinnas list.

Vi har en usel uppkoppling här hemma. Då och då lägger den ner. Hata. Idag la den ner och jag har en deadline att hålla. Så vad gör jag? Jag agerar enligt regelboken. 
Jag börjar med att svära harranger. Sen härjade jag runt. Sen ringde jag till min man och skrek på hans mobilsvar och skickade tre tusen sms. Den ena argare än den andra. Sen fick jag panik och såg till att andra gjorde mitt jobb inför deadlinen. Sen ringde jag min mans mobilsvar igen och skrek. Och tillslut tog jag tag i mig själv och gick ner till källaren och gjorde en omstart på skiten (som jag inte trodde jag fattade något av). Nu funkar den.

Kontrollerat och sansat.

Här har man varit och varför är jag inte där nu?

undrar man ju lite...
Om man är vinodlare i lågkonja i tex Èpernay. Då kan man ju iaf vara berusad på champagne hela tiden. Fräsigt!

Bygga hus.


Vi håller på att bygga hus. Vårt andra på typ 3 år - men varför inte lixom. När man ändå är i farten. 

För det mesta är det roligt för vi vet ju ungefär vilket håll vi ska ta när det börjar barka åt skogen, eftersom vi gjort det här för inte så länge sedan. Men sen finns det andra saker som ska göras som vi visste och som vi inte kommer ifrån. Som tex alla dessa jäkla val. Det finns schyssta standardval (nästan alltid 2 eller 3). Två val per sak är ett gissel men funkar ju ändå eftersom antingen blir - det ena eller det andra. Men ska man gå utanför det (som vi gör ganska mycket nu då) så finns det ju en uppsjö av val. 

Ta tex golv. Vi får välja mellan 3 varianter. Men vi vill inte ha någon av dom tre. Då först inser man hur många varianter av ek det finns, hur många slipningar, borstningar, infärgningar och liknande. Och det bara i ek. Sen finns det ju tre hundra varianter till minst. Och sen har vi ett antal rum där det kan väljas olika. Ja och så här håller det på. Hade man obegränsat med pengar så vore det ju inte ett problem men så är ju inte fallet (vad fasiken hände?)

Golv. Golv. GOLVGOLVGOLVGOLV.

Men jäkla skit.

Resumé är en tidning som jag läser dagligen på nätet. Jag läser den även när den kommer till oss på jobbet som tidningsutgåva. Resumé är lite som en Hänt i veckan för media och reklammänniskor. Faktiskt.

Idag när jag jobbar hemma försöker jag läsa lite på deras hemsida men icke. Varenda jäkla sida är "låst". 
JäklaskittidningmedViggoispetsen säger jag då. Nu går jag in på Dagens media istället! Där kan man läsa samma saker fast dom inte är låsta. Typ. Klicka här för att läsa Dagens media.

Hemma


Barn 2 går idag in på sin 6:e dag med feber. Pappan har varit hemma hela tiden. Nu tar jag över. Det kanske är det minsta man kan begära. Vad vet jag. 
God morgon.