måndag 28 september 2009

amazon.com

Underbara Amazon.com. Jag har köpt lite böcker därifrån som handlar om ritningar på amerikanska hus. Och vad får man nu. Denna, notera, "downsized luxury home plans".

Lyxiga hus ner-skalade till bara...1000kvm och mindre...Mycket fräsigt men vem i hela friden bor så litet?Överjobbad.

Har för jäkla mycket. Får återkomma när jag fattar vad som är vem och i så fall varför! Über- fräsigt!

Vilken gambler

Jag suckar tungt hos barnmorskan och säger att jag är trött på läget. Hon smilar upp sig och utbrister i sin ärtigaste stämma: "Men du, Anna (skånska talar hon också), jag slår vad om att bebisen kommer de närmaste dagarna!"
Ja, det kan ju inte vara några höga odds på det. Med tanke på att bebisen inte lär ligga kvar till sin 35-årsdag så lär den ju komma snart. I morgon har det gått 41 veckor, så oddsen känns ju betydligt högre för om den inte kommer inom några dagar! Fnas.Kul regskylt

Var tyvärr sen med kameran igår, men jag såg en rolig regskylt på en svart Porsche Cayenne: BRRUUUM
Tyckte det visade på en härlig självdistans och humor. Mer sånt!Ny statusrapport

Nu segar sig tiden fram. Har ont överallt hela tiden men inget händer. För att utmana ödet ordentligt så sitter jag på en buss på väg till stan. Vore väl fräsigt om vattnet gick nu eller något.
Helgen har varit lugn. Middag från Mom i fredags. Veckohandla, städa och sova om vartannat i lördags och igår födelsedagsfika hos barnets farfar. Det är verkligen action i det sociala livet just nu!
Ny festlig funktion på barnet dock. Han har fått för sig att han inte vill åka bil på motorväg längre. Det blir, minst sagt, ett jäkla hålligång i baksätet när detta inträffar. Livet är minsann fullt av fröjder!