söndag 9 augusti 2009

Krank hare?

Harkrankar. Dessa förvirrade och desorienterade fladdrande magra eländen. Sen vi kom hem har vi haft fullt av dem här hemma. Äckliga är dom eftersom dom panikvimsar runt planlöst. Nu ska jag släcka lampan och sova. Imorgon är det arbete igen och ca 48 veckor till ny lång semester. Härligt. Mmm... God natt!

Adirondack-stol. Kopia

Jag vill ha en Adirondack-stol. Dom går väl vanligtvis på typ 4-5 tuss. Sen några år tillbaks har det kommit lite kopior. Denna, från Plantagen är på REA nu. Skitsnygg. Priset ligger på strax under tusenlappen.

Pimpinette.Jag har en viscose-klänning från Pimpinette. I love. Alla deras kläder är så sköna. Min är köpt på Branten (klicka här!). Branten har jättefina kläder och REA just nu. Missa inte det!

Status huset idag söndag.

Vi var förbi vårt blivande hus idag. Vi är förvånade över farten som hålls av snickarna. Vi är förvånade att det blir så bra och överväldigade av utsikten. Varenda gång. Som filmen "Måndag hela veckan" ungefär. 

Hus - nu med tak

Blivande pool vid hus och med lite utsikt.

Utsikt

Nu har vi båda barnen ute på entreprenad (barn 1 fortfarande hos farmor och barn 2 hos sin bästa kompis som kommit hem efter 5 långa veckor) så nu ska jag lägga mig och läsa en tidning i solen. För om en timme kommer farmor med man, barn 1 och mormor. 

Hörs

Ciao 

Coastal Living -prenumeration


Nu ska jag ut i solen en sväng men måste berätta att jag äntligen har lyckats få till en prenumeration på min favorit-tidning Coastal Living. Det tog veckor innan jag fick till det men nu så. Nu slipper jag köpa dem för en miljon i månaden. Tack Coastal Living. Nu kommer den droppa in här 10 gånger om året. 

Inredning

Ligger i sängen med datorn. Barn nr 2 vill ligger bredvid och vill sova. Såklart. Han är vår egna lilla pensionär. Väljer russin framför godis. Vill bara äta kött och potatis utan sås. Vill sitta i ett hörn och läsa en bok i timmar. Underbara unge.

Vi har nu, på morgonen, i alla fall enats om allt som rör badrum och kakel och sånt. Eller rättare sagt; jag har bestämt vad som blir bra och min man håller med. Inredning är mer min sida. Resten av huset hans. Precis så jämställt som jag vill ha det. Mmm...

Jag bläddrar i mina amerikanske inredningstidningar som jag har köpt svindyrt i tidningsaffären i Forum Nacka. Sen tar jag kort. Lägger in på datorn och sen söker jag på nätet efter liknande svenska alternativ. Med blandad framgång. 


Vitt. Vitt. Vitt. Blått. Bild 1)Ett kök från South Hampton. 2)Favorit i repris. 3)Från filmen Somethings gotta give.

Jag älskar vitt. Jag älskar blått. Jag älskar beige. Det märks i vårt hus nu och kommer märkas ännu mer i vårt nästa hus.