onsdag 16 december 2009

Betald utsikt över havet?
Mmm. Det lönar sig verkligen under vintern/natten/snöstorm. Infaller alla dessa samtidigt- ja då är jag som mest nöjd med investeringen.

Nu inväntar jag sömntabletternas effekt och glamour!

- Posted from Ellens iPhone.

Smart.


Mycket smart. Det tog bara vaddå, ca 500 miljoner år, innan ni kom på det!
Kokosnötter och bläckfiskar. Som handen i handsken. Klickar här!

Mulberry. Ge mig.

Ser ni dessa två fina väskor från Mulberry. Den vänstra är en Mulberry Beatrice Oversized Hobo och det andra är en Mulberry Ruby Bayswater. Är dom inte bedårande. Och berätta nu för mig igen varför jag inte har någon av dem? Faktiskt har jag inte en endaste Mulberry-väska. Och det borde jag ha.

Dagisfrukost.


Imorse var det dagisfrukost. Och mycket kan jag säga om dagiset - men frukost det kan dom. Heja Lotta i köket. Hotellfrukost är ungefär vad det är med två sorters hembakat bröd.

Jag kan iaf inte relatera till den maten vad gäller dom daghem jag har gått på. Där var det vitkål och blodpudding och vitkål igen till halv fem-frukten. (Varför hette det halvfem-frukt när det var vitkål som serverades? Och serverades förresten - höggs i större kokor är mer det korrekta).

Idag är det för övrigt doktor igen. Mycket lämpligt. Det är heltid att vara sjukskriven om man vill bli glad och pigg igen. Och det vill jag ju. På bums. Jag saknar mig själv lixom. Och mitt jobb.