måndag 14 december 2009

Välja skola till barn.


Idag kom den. Broschyren som jag haft ont i magen över. Välja förskola till stora. Vad hände? Min bebis är stor nu. Och här sitter vi med en katalog full med skolor och världens största ångest. Tack och lov att dom flesta skolor elimineras pga dess placering...
och så var det bara tre skolor kvar. Gaaah.

Knappast!

Efter att ha sett hur hon behandlar sin personal - vem i h-e skulle söka jobb som Anna Ankas assistent?? Obegripligt!Location:TV-rummet

Dagens utflykt

Hem till Anna och ljuvliga lussebullar. Snart hem och sova. Igen.


- Posted from Ellens iPhone

Gratis ledigt...

Vi har städning ojämna veckor. I årsskiftet blir det två ojämna veckor på rad för att det är 53 veckor i år. Bra tyckte vi, lite extra rent skadar inte.
Nu kom Kerstin och lobbade för att det var onödigt. Antar att hon vill vara ledig. "Ring snabbt och avboka städningen den 4:e!"
Hmmm, skall kolla med maken sade jag. Tror inte vi tänker avboka...

Aaaa, då vet man att klockan är slagen, vettu.

Yttrat av Kerstin, vår städmadam. Angående hennes förkylning. Det sticker nämligen alltid i hennes öron innan hon blir sjuk. Och när det så sticker, ja, då vet hon att "klockan är slagen". Nu har den tydligen slagit för det snörvlas rejält där uppe.
I och för sig tacksam att du städar mitt hem idag. Inte lika tacksam att du snörvlar på min bebis.

Apropå reklam

Jo, reklam är alla tiders! Det är det, det håller jag med om. Men dålig reklam är riktigt dåligt. Som en dålig copy eller dåliga skådisar. Ett aktuellt praktexempel:
SOVA!
Alltså reklam för sängbutiken SOVA. Där det ena äckliga paret efter det andra flosklar sig igenom säng efter säng med en ännu floskligare säljare. Sååååå dåligt. Och har ni sett den mörka tjejens "gravidmage"? Try huvudkudde under tröjan säger jag!

Aldrig handla på SOVA.