tisdag 25 november 2008

Spritfyllt äckel i hörnet?

Kom just på en sak...ang. den lismande gubbfan med fult hår. Han är som en punchpralin i Aladin-ask. Vidrig. Oavsett vilken titel du drar på dig. 

Over and out.

p.s. Ni som inte vet vem jag pratar om. Strunta i mitt svammel. Ni som vet vem jag pratar om: SHOUT IT OUT LOUD.


Petter.

Nästa vecka släpper Petter sin samlingsskiva. Jag gillar honom. Han är ball. Stilig snart-tre-barns-pappa! Nåväl. Hans låt: Det går bra nu är så jäkla bra. Texten passar in på vår blogg. Jag citerar refrängen:

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Hennesy moët i mitt glas, det går bra nu.
Rysk kaviar på mitt fat, det går bra nu.
Det går bra nu kompis, det går bra nu!

Bra där Petter...det går bra nu. Mamma Ellen det går bra nu! God afton!

Synsk? Trollpacka? Annat?

Jag har just insett att jag besitter oanade krafter och talanger. Jag har varit på möte i stort sett hela eftermiddagen men kan ändå med all säkerhet säga att det under den tiden varit en person här på möte. Inte vilken person som helst, utan en mansperson. Denne mansperson ser inte ut hur som helst, utan har troligen en ganska avsevärd hydda. Eller pondus som man brukar säga. Kort sagt; vi har haft en fläskberg på besök. Hur vet jag det? Det är kiss på golvet. Det kan inte vara något annat och jag tänker att den tjocke mannen inte kan se ned till sin fjong och därför inte ser var han gör av sig. Se bevismaterial A. Alltså det känns inte som om det är stänk från någon som försökt tvätta händerna. Under handfatet, pappershanddukarna och därikring är det för övrigt misstänkt torrt vilket får en att fundera över vilka det är man jobbar med egentligen.Bevismaterial A:


Men varför? Kanske borde skatta mig lycklig så länge det faktiskt stannar vid kiss.

Så här går det...

Vi har lovat att inte lägga in några bilder på papporna. Inte direkt i alla fall. Men den här känns ganska foolproof. Det här är lite senare samma kväll som "tungan" för några inlägg sedan. Kan ha varit i samband med min födelsedag. Dvs januari. Det började lite tjusigt i klänning och skjorta med slips, lite fördrink och snacks och vackert upplagt och så. Sedan gick vi och bastade och sedan avnjöts vår finmiddag i mysbyxor och t-shirt. Det blir alltid så. Och vi låg på ungefär på samma nivå som fotot här nedan. Lite småluddigt sådär. Eller fullständig urspårning...

Då bidrar jag istället...


...med den bajskorv som inte fanns nedan, så nu finns den istället ovan.

Bajskorv i inlägget nedan...

Tyvärr inte. Det är blänkande mamma scan-kartong. Fast det ser ut som en redig bajskorv. That I must say.

TOMT...

Barn 2 har bullemi - det måste han ha. Han kräktes på dagis - nu har han, med sin brors hjälp, lassat i sig hela köttbullepaketet. Dandy. Ett pro-ana-barn. mmm

Barn 2 kräktes ner dagiset...

Jag kräks på att vara hemma med sjuka barn. 
Han är superdålig sa dom på dagiset. Jag säger så här: Nu är jag hemma och barnet har ätit 12 köttbullar och mos och verkar jäkligt trött men inte kräks han iaf.. F-I-A-S-K-O! Så nu jobbar jag hemifrån. Jag, barn 1 och barn 2 och fåret Shaun på tv:n.

Right back at ya!


Här kommer kontringen! Ellen, min Ellen. Ingen är väl som du? Se här hur jag trånar efter dig min sköna sockerböna... Brun, läcker och smäcker är du och blekfet och ämlig är jag... I'm not worthy!

Löööööv

Här händer det grejer! Ellen har bloggat friskt och jag har totalt ignorerat sakernas tillstånd. Haft lite mer att göra än vad som är bra för bloggen kan man konstatera. Damn it! Jag har ringarna på idag, men vad fasen, de kan väl råka halka av för dig, Ellen! Däremot har jag glömt mobilen hemma istället så lite naken är jag allt. Känns som om jag går med rumpan bar!
Kärleken flödar över hela vår eminenta plats i den virtuella världen. Värmen sprider sig i hjärtat och jag gråter som en bebis på insidan, fast ganska nöjt om du frågar mig. Men, samtidigt konstaterar vi att alla våra röstande läsare inte tar ansvar för sitt svar. Vars fan är frågorna?

Anna!


Det här är en lite hyllning till tjejen jag delar bloggen med. Min fina Anna. Vi har så jäkla kul ihop och hon är precis den partner in crime jag behöver i en galen värld. Vi vet precis vad vi har varandra och jag tror vi har delat mer konstiga saker än vad som egentligen är rimligt på den tiden vi har har vetat om varandra. 

Jäkligt härligt. Jag har många fina vänner (som vet precis vilka dom är) men Anna. ANNA! Snart ses vi igen i en ljuv champagnesymfoni igen!

Rec-pennan!


För två jobb sen jobbade jag med filmbolag. På fredagar gjorde vi recensionsannonser. Det var ingen lek. Och för dom som jobbar kvar så ÄR det säkert fortfarande ingen lek. Då krävdes starka saker. Inget jäkla kaffe och sånt crap - jag pratar starka saker!

Vi hade en rec-penna. Rec-pennan luktade vi på och den fick ligga till sig i veckorna för att tas fram på fredag morgon. Jag fick den när jag slutade där. 
Idag, 3 år senare, hittade jag den! Och den är fortfarande lika bra. 

Heaven, im in heaveeen! 

Singel?

Idag ska jag tydligen prova på hur det är att vara singel för ringarna har jag glömt hemma. Nu ska vi se hur fräsig den här dagen kan bli. Anna...är det inte det här vi strävat efter. Jag har tagit klivet.

På arslet även idag!

Bild rakt upp när jag landade på rumpan hemma på Vingelvägen... Catch the moment skulle jag vilja säga.