måndag 4 april 2011

Vem faen e de?

Helena, kan ju inte sova när jag har tränat, så jag glodde på dina bröllopsbilder på fejan. Så tänkte jag - gruppbild, vad kul! Ska kolla om jag är med. Och jag glodde och glodde men såg ingenting. Så hittade jag Lennart, och så maken (som ser ut som en barnrumpa, hi hi) och tänkte att nu borde jag ju inte vara långt borta! Men vad faen är det där för snärta som står i vägen för allt? Typ tar upp hela kortet och förstör och står i vägen så att inte jag syns? VA? VAVAVA?! Jaha, det är ju jag...! Jäkligt udda att inte känna igen sig själv!
Hänt en del på de nio åren. Tydligen. Märkligt!

Fantastiskt fina bilder i alla fall!


Så det så sa Anna

Våren är här!

Fick gira för inte mindre än två gigantiska paddor på vägen hem. Härligt!


Så det så sa Anna

Puh!

Fan vad skönt det var! Heja! Skulle bli lite crosstrainer och sedan styrka men det var så "kul" så det blev 50 minuter intervaller på crosstrainern. Knasigt.

Fick en vision i spandex tidigare idag så jag kände för Van Halen rakt igenom. Öppna med Panama och så lite diverse i mitten så får man en grym finish till Hot for teacher! Rekommenderas varmt. Och svettigt!
Så det så sa Anna

Ska dra och träna

...Men har liksom såsat ihop här på köksbänken...


Alla andra springer sina mil. Själv satsar jag mer på kvalitet än kvantitet. Om jag får till en riktigt snygg kilometer, då är jag nöjd! Idag tänkte jag ha fokus på snygga armvift! Känns prioriterat. :-)

Så det så sa Anna

Ääääät baaaaajs!!

Tack så mycket.


Tack så jävla mycket, ULU557!


Tack vare dig fick jag åla mig in i baksätet och krypa över till förarsätet. Min kappa blev smutsig.
Synd för dig att jag har ett ypperligt forum att kasta bajs- I min lilla värld av blommor// Ellen

Suck...

Shitf*ckshitf*ckshitf*ck! Guess what?

Ta mig f*n om inte bebisrackar'n har feber igen...

Kan du hålla dig frisk i mer än fyra dagar i stöten? Nej. Icke!

Ja, det är ju inte hans fel det hajar jag ju. Men det känns ändå bättre om jag får säga fula ord. Ni skulle bara höra...

Illustrerar min frustration med dagens gourmetmåltid.Så det så sa Anna

Vad är nu detta?

Vad skådar min norra korint? Är det inte..? Jooo, det är det! Skor!Men det bidde inga. Tre butiker hann jag med på 15 minuter, men inget föll tant på läppen. Får anledning att återkomma i ämnet dock. Har snart en dag på stan. Då är det bra att ha rekat lite först!

Så det så sa Anna

Kom fram i tid

Men möttes ju av den här:När jag tryckte på knapparna sa den bara 'blääääää' (ja, i princip). Hade inga nummer till kunden med mig på grund av en viss telefons bad för ett tag sedan så gott och väl fem minuter gick åt till fasadklättring på Fort Knox.

Och nu sitter jag här och bloggar. Alla andra bara mååååste tala i telefon och dessutom ska tydligen mötet pågå långt efter utsatt tid. Trist, då har jag hämtat barn på dagis.

Nu åter till mötet...

Så det så sa Anna

Fan
Försöker att åka så mycket kommunalt som möjligt i jobbet. I city kan det ofta gå lika fort dom med taxi. Men jag är sen och SL är ändå SL.
Kastade i mig lunch på 5 minuter och nu har jag sådan magknip så du anar inte. Och det kan bli så att jag kissar på mig för jag glömde gå... Apa! Säger jag och kräks lite här. Spelar ingen roll för någon annan har redan börjat vid rulltrappan. Lite mer gör knappast någon skillnad.
Nu ska jag träffa kund på oförberedd videokonferens men jag tror inte jag ska få dynga i fejset i alla fall. Man kan ju i alla fall hoppas.

6 min kvar. Det kan gå.

Så det så sa Anna

Grönt val?

Var är plommonen mogna nu? Inte här... Men miljöboven Anna tycker att de är goda!Så det så sa Anna

Blind kärlek!

Anna tycker att det ser ut så här hemma hos mig.
Annas syn är tvivelaktig men om jag bortser från det så älskar jag henne för att hon känner så.


- I min lilla värld av blommor// Ellen


Måndag och morgon i kombo.

Den började med att jag inte kunde gå upp. Huvudvärken från helvetet är nämligen här. Efter 20 minuters stirrande så kom Stora upp. Gråtandes. Otröstlig. Hans nya tröja hängde på tork och kunde därför inte användas. I samma veva börjar Lilla hojta om att han inte vill gå till dagis. Så när båda barnen åkte iväg med sin pappa, med tårar sprutandes så var jag helt slut. Och även gråtfärdig.
Då kom jag på att jag har ett par nya, fina Odd Mollyjeans. Så jag satte på mig dem, sket i sminkningen (så när som på lite foundation), raffsa ihop håret i en slarvig knut, drog på mig en slapp tröja och mina skönaste skor, vårkappa och tadaaa:


Jag ger sken av att jag mår lite bättre. Eller iaf okej.

- I min lilla värld av haffsiga och slagffsiga blommor// Ellen

Hey, Apple!

Kan inte iPhonen få kortläsare? Vi ser massor med bra tillfällen då två galanta, men lätt försupna, damer som vi skulle kunna ta betalt för våra "tjänster"!


Undrar Ellen och Anna genom Anna