fredag 1 januari 2010

Det är något mycket mycket stört med Cirkus.

Just nu pågår cirkus Maximum på TV. Usch.

...och har jag ont så...

badar jag. Och har jag inte ont så badar jag. Oftast badar jag varje kväll och alltid varje morgon. Och utöver det badar jag lite då och då. Det och att bli kliad är nog det som vänner känner igen sig bäst hos mig.På mitt och min mans bröllop höll min mamma ett tal där hon frågade dom ca 100 personerna där hur många som någonsin hade kliat på mig. Jag ljuger inte om typ 80 pers räckte upp handen...sån är jag!Meh! Vad exakt hände nu??! Satt jag inte här själv alldeles nyss? Hur kom det ner 2 barn, ett plastlejon, en vasaskeppsnyckelring, en badanka och Rorri racerbil? Hmm

Jag ligger fortfarande i sängen.

Fan vad händer? 2010. Come and get me.
Gör mig frisk och fluffig igen. Jag ramlade ju, som bekant, i en stentrapp för några dagar sedan: Fick svinont på vänstersidan av kroppen. Sen bar jag soffa fram och tillbaks i vardagsrummet. Sen fick jag så ont i kroppen efter en superstressig dag (stressad blir jag ju nu för tiden på en sekund iof). På kvällen kunde jag inte röra mig och hade ont i hela kroppen och vaknade med feber på natten och hade svinont. Jaha. Influensa tänkte jag. Men icke. All feber var borta på morgonen och sen dess har jag så ont så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag äter alvedon i väntan på att doktorn ska ringa tillbaks om en akuttid. Skjut mig.


Vart tar dagen vägen?

Är klockan nu efter 15 första dagen på året? Fattar inget.

Vi är gamla.

Jag och Anna var så trötta igår att vi höll på att kräkas vid 2300. Klockan 2320 låg vi i sängen. Klockan 2335 sov vi. Imorse vaknade jag med oerhört ont i kroppen (influensaliknande fast det suttit i i tre dagar nu då och ingen sjukdom (gammal?) och Anna har jobbat hela natten med att ta hand om barn som inte sover, vill amma osv.

Man kanske kan tycka att vi är jäkligt korkade som inte höll oss till tolvslaget - men så känner vi inte. Vi känner att vi är supernöjda med att orka med morgonen och även utan oss blev det ju ett nytt år. 2010!!!