onsdag 15 februari 2012

Nyemission på G!
Tack vare denna annons med blandade ungtuppar blir jag supersugen att teckna aktier. Not. Orkar inte ens läsa. Och VD:n, det ser man ju vad det är för en typ!
Närå, men allvarligt! Var det här det mest säljande ni kunde komma på? Supermycket text och så bilder på personalen. Jag skiter väl i hur de ser ut? De ska bara vara bra på det de gör!
Inte blir det bättre av att grundaren ser ut som en bandit/player/tioåring!?

Synd att jag jobbar!

.... Annars kunde ju personalen på dagis vara på utbildning hela dagarna! Nu får de nöja sig med att vara det från 15.45.
Perfekt att gå från jobbet 14.50, på flera sätt. Till exempel att man typ just kom till jobbet känns det som....
Så här ser det i alla fall ut när ett t-banetåg kör in på Östermalmstorgs station:Och så här ser det ut när man trampar runt i varg-/lo-/björn-/varulv-/annatspår före fan på morgonen för att hinna till jobbet innan just 14.50:
EXAKT HUR JÄVLA GUBBIGT OCH MOSSIGT FÅR DET BLI?

Kolla här. Fort. För snart ringer 80-talet och vill ha tillbaka sin gubbiga farbror-bil-reklam. Missa för allt i världen inte filmen till höger längst ner.

- I min lilla värld av blommor/Ellen

Räddar liv.

Jag och min vän/kollega Jessica har lämnat blod. Viktigt.


- I min lilla värld av blommor/Ellen

Vettig tidsanvändning

Har en norsk kund som är omöjlig att förstå. Ska därför på klargörande möte på Arlanda. Lång resväg för kort möte.Men det blir så när kunden svarar på allt annat än det jag frågar i mail och telefon!

Så rätt tänkt men ändå så fel.

Jag har min privatmail på webaid. Jag började med det för många år sen eftersom det, vid den tidpunkten, genererade pengar till välgörenhet för varje skickat mail. Nu funkar det inte så längre men jag uppmärksammar hjälpen som behövs för tillfället varje gång jag går in på min privatmail. Det händer också att jag skickar iväg lite pengar då och då.

Nu kan jag dock inte ta det hela på allvar:

Staaackaaars Bukarest som har solsken och -6 grader som kallast idaaaaaag.

Alternativt:

Stackars Ellen i Saltsjö-Boo som fick skotta och skrapa bilen i -3 utan sol imorse. Ge pengar till mig.

- I min lilla värld av blommor/Ellen