onsdag 1 september 2010

Core.

Anna och jag har hängt på gymmet i Saltis idag. Och flamsat. Och sprungit i maskiner. Och gjort core. Och flamsat. Förena nytta med nöje. Roligt.

God natt.

Geni och dumhuvud ligger nära.

Imorse var jag ute och sprang då. Innan detta skedde upparbetade jag en plan på hur jag skulle administrera mig själv efteråt. Duschar jag hemma så kommer jag garanterat få ta hand om alla (2) barnen, även fast jag inte lämnar (jo, för så funkar det hemma hos oss. Mmm).
Så.
Genidrag: packar saker i bilen, åker till gymmet, lägger in tillhörigheter där och drar ut och springer och duschar sen där.Genidrag. Ego-morgon.

Not so much geni:
Jag har gått (och går fortfarande då och då) till en psykolog.
Eftersom jag har ett vansinnesliv (love it) med vääääldigt mycket att göra så sa hon till mig att skriva ner saker istället för att hålla allt i huvudet (ni vet portkoder, födelsedagar och sånt). I den ordningen. Såklart.

Så jag har gjort som hon sa. Och jobbat hårt på det sista tiden. Fast jag har gjort tvärtom. Så här sitter jag och har absolut inte en susning om koden till statoilkortet, till visakortet eller id-nr till mitt golfkort.Vad är det man säger nu igen?
Det man missar på gungorna, tar man igen på karusellerna.
Gungor och karuseller. Gungor och karuseller...

- A bientôt// Ellen

Sleepless in Saltsjö-Boo

Min kropp verkar tro att jag vill vara vaken. Jämt. Sen klockan tio i 5 har jag snurrat runtruntrunt. Nu har jag satt på en tvätt så nu drar jag ut och springer så får vi se...


- A bientôt// Ellen