tisdag 3 februari 2009

Brangelina, adoptera mig vettja.

För det första. Kvinna! Lugna ner dig. Du har precis fött tvillingar och är sjukt mager. Gör något, stå inte bara där utan ät en korv eller nåt. Vad tusan. Helt sjukt. 

För det andra...är det tydligen en sorg att hon kanske inte kan skaffa fler barn på ett tag eftersom hon fött tre barn inom loppet av typ en sekund. 
Hör ni, va? Sorg??? Hon har ju 6 barn totalt. 
Detta ska inte hindra paret Pitt-Jolie. Icke då. Får man inte skaffa egna så kan man alltid adoptera...mera mera flera flera fortare.

Angelina och Brad Pitt. Jag har ett förslag. Adoptera mig. Jag har slutat med blöja sen typ 33 år tillbaks och klarar mig själv om ni bara ger mig ett rum i en avsides del i ert hus och så tillgång till era bank-konton. Och ni har väl inget barn från Sverige än. Det måste saknas i ert stall...
Jag kan tom tänka mig att heta Schoooowshi eller Maliaka eller nåt annat exotiskt - bara ni förser mig med glamour. Som extra plus får ni barn-barn. Dock inte boende hos er - tanken är ju att jag ska få ett nytt glamourigt liv.
Jag- snart ett luder?

Kolla bilden. Det är vad som är kvar av 2 paket lax och 11 stora potatisar. Alltså barn 1 och barn 2 har öst i sig nästan 400g lax och säkert 8 potatisar (som dessutom är dillstuvade). Nu äter dom 2 yoggi var till efterrätt. Dom är 3 år och snart 5 år gamla! Orimligt och obegripligt! Vad händer när barnen är 15 och nästan 17 år? 

Jag vet vad som händer. Antingen får pappan öka på sina löneförhandlingar i snabbare takt än den makliga han har nu eller så hägrar Malmskillnadsgatan för mig, för pengarna kommer att behövas. 

Då är jag i alla fall en si så där 47.5 år. Vi syns på Malmskillnadsgatan 2021!

Risigt läge

En kollega lämnade sina två barn på dagis igår. Minstingen var arg och ledsen så en fröken fick bära på henne. Den större flickan följde mamma till grinden och vinkade hej då. När mamman gick vände hon sig om några gånger och då stod flickan kvar och vinkade. Hon satte sig i bilen och körde iväg, och hon såg i backspegeln att flickan stod kvar fortfarande.

Så gosigt med ett långt farväl.

På kvällen fick hon veta att dottern fastnat med tungan på grinden och kunde inte komma loss. Och ingen kom och hjälpte. Så där stod hon och vinkade. Tills hon slet bort allt själv. Lite sargad kan man säga. Stackarn.

Ypperligt.

Ser ni?! Ser ni...tänk vad man kan göra om man jobbar på en reklambyrå. Tack Sofia!

Fel?


Min vän Lotta mailar mig. Det har blivit något fel. Jag håller med. Något är jättefel... Klicka här!

Hära är lite bilder

...som jag snott från jobbet då för att illustrera vår sånginsats.


Ja, som ni ser är man ju i det närmaste född med micken i hand...


Den som ser ut som om hon håller på att storkna är jag. Typ halsen på skaft eller något. Vi ooooooo:ar.


Det gröna trasslet är jag. Även det gröna trasslet som syns på ballongen. Huga!

Vill pappa kamma mig?

Det här mailet fick jag just från pappa. 
Pappa har hjälpt mig med biljetter till en konsert. Tror jag. Eller om han bara vill kamma mig? Eller kammar han sig själv? Ska han kamma någon annan? Allt är mycket oklart. Vad tror ni?

Not so fräsig tisdag.

Det är skakigt. Och darrigt. Och lite ulligt men annars jäkligt bra. Mer glamour-måndagar!

Champagne-måndag.


Igår körde jag och Jenny en ad-hoc-champagne. Jag behövde det. Jenny med. På riktigt.


Vi började med varsit glas vitt. Sen ett glas till. Sen hörde jag en champagnekork poppa, längre bort i lokalen och då tog jag en ny väg, min vanliga väg kan man säga, - champagne. Vareviga gång jag dricker vin så frågar jag mig själv - varför? Varför går jag inte direkt på champagnen. Men hej vad vi drack. Måndag. 2 glas vin. 3 glas champagne. Var. T-bar. Lovely. Fräsigt som fasiken.