onsdag 5 oktober 2011

Extrapris.

Åh hej vad det går:Och. Jag hörde väl skål?


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Nämen hörrö!

Lämna tillbaka brillorna till din fru!
Nu ska ni få present av tant. Minsann.


Jag fick just den här av min kollega Jessica.
Jag klipper in hennes text rakt av. Den är heeeeelt fantastisk.

"Digster är en ny tjänst som skapar spellistor som man sedan kan lyssna på via ex Spotify. Ibland kan i alla fall jag tycka att man får hjärnsläpp när man ska söka ny musik (plus att jag ofta lyssnar om och om igen på samma :). Digster skapar massa olika spellistor som de sorterar sedan i tex fest, mingel, träning, romantik eller via genre mm. Svårt att förklara men lätt att förstå när man börja använda det.
Ska du ha fest tex är detta super för att få en blandad lista!

Digster är en ny tjänst och kommer kostar pengar men vill ni testa gratis i 6 månader så skriver ni koden “buzzador” när ni anmäler er. Det finns en gratis app för Iphone som jag själv precis har laddat ner."

Och här sitter jag nu och lyssnar på så jääääääääkla bra musik - som jag aldrig hade hittat annars. Go get it here.

- I min lilla värld av Philly-soul-blommor/Ellen

Vems idé?!!

Vem bestämde att det var en god idé att inreda vagnarna så här?Bara en massa stänger och typ 4 sittplatser... Nej. Typ obra. Nej igen.

Tunnelbanemongon.

2 timmars morgonträning gör mig jättelugn och harmonisk. Då blir jag ännu mer trött på s.k. tunnelbanemongon. Som nu. Det fullkomligt väller in t-banor på Slussen. Som ett pärlband. Ett efter ett.
Men.
Kan folk vänta? Nä. Inte. Icke sa Nicke. Näppeligen. Alla ska in i samma tåg. Bråttombråttom. Ingen kan vänta en minut på nästa.
För ser ni något folk nu när nästa t-bana kommer?


Nä. Precis. Typ ingen. För alla står som packade sillar i förra tåget som just lämnade perrongen.

Jag håller med Sus. Är alla jävlar hjärnkirurger? Är det därför det är så jävla bråttom? I så fall är jag med på att alla är "viktigast".

Och fan vad bra det vore. Ett skepp (läs: t-bana) kommer lastat med hjärnkirurger.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Early adopter?

Det finns ju de som ligger i framkant och hakar på varenda trend långt innan vi andra ens fattat att något är på gång.
Och så finns det vi som är lite lagom tidiga på vissa grejer och lite lagom sena på andra beroende på intresse. Lite mittemellan.
Och så finns min make... I förrgår upptäckte han att man kan göra mer än bara lyssna på musik, som till exempel surfa, med den iPod touch han fick av mig i julklapp 2008. Och det är inte som om jag inte sagt det förut.Poliskontroll

Eller popidol troll om min iPhone får bestämma.

Idag när jag åkte mot jobbet passerade jag en poliskontroll vid Igelboda skola. Det var alkoblås så klart. Jag är så otroligt nyfiken på hur många man tar där en vanlig onsdagmorgon i oktober. Det måste ju vara några stycken ändå för det är en hyfsat ofta återkommande aktivitet.
Jag vinkades inte in. Inte för att det spelat så stor roll - jag tror inte att de två glasen jag drack i söndags sitter i än.
Men som sagt. Jag är gryyyymt nyfiken. Och vilka det är. Säkert helt andra än man tror.Ja sinnessjuk.

Det stämmer.

- I min lilla värld av blommor// Ellen