fredag 4 september 2009

Inspiration och planritningar.

Jag gillar amerikanska hus. Tycker att det är fluffigt. Jag har två böcker, som jag beställt på Amazon. Detta ger mig inspiration till möbler och planritningar som vi faktiskt tagit med när vi har pratat med arkitekten. Det bästa är med planritningsböcker är att dom kostar väldigt lite så att man kan köpa många. Jag hade erbjudande sist jag beställde men då tror jag att jag betalade 90 kronor för två böcker och frakt. Fräsigt.
Enkät

Saknar Prince i listan på folk att rösta på...

Sommaren är bättre än våren men

hösten ligger på en andra plats och vintern på jumbo.

Badkarsbestyr...

Barnet sitter i badet. Jag sitter i rummet bredvid och lyssnar på vad han gör. Men det har blivit fel ändå. Eller, han har artigt frågat så jag får skylla mig själv att jag inte orkat kolla. Han sa; mamma, jag behöver tvål i vattnet, kan jag använda den här? Okej, tyckte jag, ta den då. Vi har några duschtvål och shampoo och så som står på badkarskanten och jag tänkte att han häller väl i lite av det då. Och det har han gjort. Men inte bara lite. Han har tömt en alldeles ny tvål i badkaret, och även en balsam som hade ungefär en tredjedel kvar. Shampoot låg och flöt omkring men det var inte öppnat. Upptäckte min fadäs när det började låta kläm-på-tom-ketchup därinne. Ja, ja, han lär ju bli ren i alla fall... Strid utbröt när jag tog ifrån honom duschtvål nummer 2 som skulle klämmas ut i badkaret.
Men jag är inte helt genomlat i alla fall. När han frågade; Får jag raka mig med den här? Gick jag i alla fall dit och tog bort rakhyveln från honom...

Orättvisa.

Min man ska åka till Las Vegas. Ellen ska stanna hemma. Ta hand om barn. Rättvist. Näe. Inte ett dugg.

Walk-in closet


Jag älskar stora garderober. Bre ut mig. Ta plats. Fluffa ut. Jag såg just på TV. Det var en repris, som jag sett två gånger förrut, på Oprah och hennes walk in closet. Hellskotta vad fräsigt. Supersuperfräsigt.