torsdag 28 juli 2011

Solosynk...

Höger sida uppifrån sett:


Vänster sida:



Vänster imorgon då...

- I min lilla värld av blommor// Ellen

P.S.

Jag köpte den dyraste köttfärsen ever igår, på Carrefour. Efter att ha ätit köttfärsen till middag idag så konstaterade jag och min man att den förmodligen var gjord av oxfilé. Bra så.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Champagne och sol. Sol och champagne

Jag orkar inte skriva nåt. Måste bli berusad!





Hej Piper Heidsieck!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Handy man

Bilen säger att den vill ha olja. Jag köpte en liter hemma men den hoppade visst inte i av sig själv så nu fylls det på i Ramlösa.



Rätt glad

Hyfsat glad att jag inte såg att det hänger ett bildäck och svajar i kedjor precis ovanför mitt huvud förrän det var dags att åka av...




Åksjuk och sjösjuk

Sitter kvar med sovande ungar på bildäck på färjan Helsingør-Helsingborg. Maken har kört och jag tyckte han kunde få sträcka på sig.
Inser plötslig att det är hyfsad rullning i sidled och att det är typ en dålig kombo med mitt inneröra. Börja må lite kymigt... Men vad förgyller väl en dag som en tjusigt placerad kräkla på motorhuven? Och då pratar jag inte biskopsvariant...



Vive la France











God morgon alla läsare och god morgon Nice.

Vi landade (med nöd och näppe och näradödenupplevelse) igår på eftermiddagen. (Problem: Jag tänker fan aldrig åka flyg igen och det kör ju ihop sig lite eftersom jag ska flyga hem om två veckor. Problemlösning: Mamma, ta hand om huset hemma. Eller flytta in om du vill. Pappa, vi bor här tills vi hittar ett eget hus. Chefen: Jag måste be om tjänstledigt på obestämd framtid...

Bra så.)


Nåväl. När vi hade hämtat ut bilen på flygplatsen och ätit middag (på fruktansvärda Quick), storhandlat och kraschat i pappa med frus lägenhet så sov vi hårt. Eller. Min man och Stora gjorde det. Lilla gick i sömnen runt runt runt och jag efter.


Idag ska jag göra inget och jag är trött på att bilderna inte lägger sig fint som jag vill så jag lämnar er med ostrukturerade bilder och ett Bientot.



- I min lilla värld av blommor/Ellen


P.s.

Carrefour klockan 1800 är inget att rekommendera. Det tog oss 2 timmar att handla bland fransoser och checkblock (vad fan är det med fransmän som vägrar sluta använda checkar?!)