torsdag 3 februari 2011

Diskbänksjävel

Gubben på köksfirman är inte någon pärla direkt. Han fattar inte vad han gör verkar det som. Då har jag ändå dubbelkollat och trippelkollat och nu kommer det ändå en diskbänk utan några som helst standardmått som passar någonting i närheten av det kök vi köpt. Men vaddå. Det är ju snyggt när det sticker ut och in och hit och dit över hela bänken. Tycker jag. INTE.
Dagen började bra men mot slutet har det kroknat lite tycker jag.

KISSekatt

De små barnen på dagis sover ute i sina vagnar. Det är himla bra tycker jag. Bättre sova ute än inne.
Mindre bra är att det vid dagis bor en sur katt. Han eller hon (har inte sett skrället själv) tycker att barnens vagnar är himla mysiga kattlådor. Att kissa i. Idag kissade katten i bebisens vagn och det är såååå äckligt! Eftersom vagnens tyg är lite impregnerat så tar det en stund innan det sjunker in, så när jag kom låg, i min bedömning, ungefär hälften liksom kvar och skvalpade på dynan. Och det var ett helvete att få bort det utan att få på fingrarna. Stinker inte bara apa utan även den berömda hästb*llen som SL suger (se Ellens inlägg om 442 idag).

Dessutom är mycket av kisset på suffletten som inte kan tas av bågen och tvättas i maskin som resten av vagntyget utan den måste man lirka ned hela i diskhon. SOM JAG JU INTE HAR NÅGON JUST NU!!!

Hata kattjäveln. Får jag tag på den....

Massage, anyone?

Fick denna exklusiva reklam i brevlådan igår. Snajdigt så det förslår. Och, nej, det är ju egentligen inget fel alls. Men det känns ändå helt fel... Vet inte om det är det att han kallar det Taste of North eller om det är att han ser lite slemmig ut i kostym. Kanske en kombo. Han kanske skulle ha haft något mer fysioterapeutiskt på sig?Så det så, sa Anna

Ungjävel.

Idag har min man haft utvecklingssamtal på dagis för Lilla. När min man kom därifrån så ringde han och sa: Kolla mailen älskling. Kolla mailen.

Jag har kollat mailen.


Koasch är alltså Crash Bandicoot (ett barnspel). Sen tycker tydligen den otacksamma ungen att pappa minsann är bra på att laga mat. Jävla skit. Han lagar ju bara spagetti och "någonting" dag ut och dag in.
Jag, där emot, gör kokos-panerade torskfiléer, egna köttbullar, kyckling i ugn med rotsaker som barnen älskar och njuter av. Men det tas inte upp.

Istället.
"Mamma är bra på tvättstugan."

Bra. Där satt den. Jag har uppfostrat mina barn till ett redan-vid-femårsålder-könsfördelat liv. Perfekt.

- I min lilla värld av tvättmedel//Ellen

P.S.

Buss 442 i Nacka. Far åt helvete. Eller om det är SL (igen) som ska fara åt helvete kanske. Av åtta avgångar så har det tagits bort en eller två avgångar (mellan 7-830 ca) 6 gånger (hänger ni med?!). Så då får man får vänta 20-30 minuter extra. Detta sker i rusningstrafik. Vid en av Nackas större infartsparkeringar.

Far åt helvete SL/SL Nacka/442/SL Kundtjänst/Allt med SL.

Det suger hästb*lle.


- I min lilla värld av blommor//Ellen

Fiaskoooooo!

Vi hade snorhal is hemma imorse. Vi bor på en hög kulle. Som sluttar ner mot havet. När man åker från oss så måste man ner för backen och sen upp för en lika hög backe. Om det är halt som snor. Vart tror ni då att jag (och 3 grannar) hamnade?
Tadaaaa:


Det syns knappt. Men bilen står på tvären i blank-is. Ridå.

Så min PT-tid blev:

Tadaaaa:


Till en dusch på gymmet. Tur jag har tid imorgon igen.

Nu, klä på sig och dra till jobbet.

- I min lilla värld av blommor// Ellen