fredag 3 augusti 2012

Seg dag

Vaknade hos Ellen i morse. Eller jag somnade väl egentligen aldrig, men hos Ellen var jag.
Efter en kväll likt många andra full av skumpa och godsaker så hade vi en slö, slö morgon med sex små personer i en säng, gloendes på Solsidans första säsong.
Sedan kom solen och tant badade med barnen en sväng.

På eftermiddagen hade jag däckbytaruppdrag. Måttligt road. Men det känns ju fint att vara lite händig (kunna köra bilen till däckverkstaden)!

För att fördriva tiden hängde vi i leksaksaffären där jag försökte intressera Stigbjörn för en "slinky", ni vet en sån där spiral som går i trappor, men det blev lego som vanligt.

Sedan hade vi en fin stund på Tippens toalett när båda barnen skulle bajsa prompt då. Stigbjörn fick lite svettigt med en korv som ville ut på tvärs så det skreks och gräts och där står man i ett jävla köpcentrum utan ett enda tillhygge!

Men precis när jag var säker på att soc skulle bryta sig in på toan för att omhänderta barnet vars mor misshandlar sina barn på offentliga toaletter så gled the big ass mf till korv ut. Sällan har jag sett sonen så lättad!

Mamman var också hyfsat lättad. Har behövt gräva själv förut och den doften går fan aldrig ur, hur mycket man än tvättar och spritar.

Biljäkeln har numer sprillans sommarsulor. Barnens tarmrörelser verkar funka och maken fick laga middag då han slapp elgitarren i natt. All in all en hufsat tillfredsställande dag!

När annars?

Nu, klockan 04.35 börjar grannen spela elgitarr. Så klart! När annars?
Festen kan börja!