torsdag 7 maj 2009

Stumpe!


Ni som har hängt med ett tag, ni kommer säkert ihåg Stumpe. Stumpe är barn nr 2:s älsklings-gossedjur. Stumpe är oerhört älskad och därmed har han blivit tuffsigare än någonsin. Han släpas runt både här och där.

Nu har barn nr 2 slutat med blöjor. Kunde man tro. På nätterna kommer nämligen hans mest skumma jag fram. Har han ingen blöja - ja då kissar han inte. Men nu kommer det skumma i kråksången. Jag går in till barn 2. I kalsongen är det torrt men fullt. Fullt med vad undrar ni? Fullt med Stumpe och Pingu säger jag då. Han pular alltså in Stumpe och Pingu i kallingarna och använder dem som blöja. 

Nu ska Stumpe få gå på tivoli och bli ren i en kombo. Kiss är inget för en fin pingvin att lukta.
Have a jolly good ride Stumpe. Syns om 50 minuter i Ariels tecken.

Fredagsanekdot.

Jag ska på begravning imorgon. Igen. Herregud. Nu var det ju 9 dagar sen. Man måste hålla jämn takt.
Jag tänkte uppmuntra Anna om att berätta när vi drack oss packade på Horesta, förlåt Ågesta golfklubb. Det är en fredagsanekdot - så god som någon.

Serviceminded, som vanligt

Ringde någon och skulle träffa någon på vårt kontor. Repatanten gick för att meddela denne någon att personen som skulle komma blev något sen. Men personen hos oss som någon skulle träffa var inte här. Jag tillfrågades om jag sett honom. Nixx, det hade jag inte. Men du kan ju ringa honom och kolla om han är på ingång. Repatant:
"Nej, han (besökspersonen) får komma hit och så får han gå någon annanstans om det blivit fel".
Ja, det klart. Bara du slipper ringa ett samtal så kan väl farbröder stolpa runt lite hit och dit tvärs över hela stan dagarna i ända. Det känns ju ändå bäst. Fräsigt!

Nytt utseende

Bytte mall på hela skiten. Var tom inne och redigerade i html för att få det så fräsigt rosa. Men jag får inte bort den gamla bakgrundsfärgen i det som skall vara rundade hörn. Hur gör jag?

Veckans tyckJust precis nu skall vi alltså börja leva. Och att börja leva verkar vara att ta sig en grogg. Har inga som helst invändningar mot det. Mer än att jag byter min grogg mot bubbel, men det tror jag i ärlighetens namn att ni gör också. Well done. Och fräsigt naturligtvis.

Dålig reklam. Riktigt dålig


Vilken svensk byrå har gjort det här? Va? Va? Va?
Ge er till känna. Kom förbi Storgatan, där jag jobbar, så ska jag klippa i er.
Om det är en tredjeklassare från typ Bodals skola på Lidingö så är ni förlåtna. Ni är ju ändå bara barn.

Bra reklam.


Flygbussarna har gjort det igen. Ypperlig reklam. Rosas överallt i världen. Kul.

Uppdämt behov.

Gud. Vilken fräsigt blogg, hörrni? Nu har vi matat er med inlägg på ett bräde. Fräsigt. Hör ni det? FRÄSIGT! Vilken annan blogg gör något sånt extravagant? Jag bara undrar, jag bara frågar?! 8 nya inlägg nu på morgonkvisten.

God morgon.

Skit-skavsår.

Använder ett par skor av mjukaste skinn som jag köpte i N.Y förra våren. Hade dom hela förra sommaren. Men vad är det för fel på mina fötter? Idag när jag kom till jobbet har jag köttsår på fyra ställen på fötterna.

Barnens Hallo Kitty-plåster fick tas till. 

Armar.

Tassar vidare och fotar folk i smyg... Im good. 

Kolla hennes armar. Ska armarna gå en centimeter ovanför knäna? Har aldrig sett något längre! Har ni? Förutom på Skansen då. 

Det här är varför man bor i Stockholm

Malena Ernman.

Hon är söt. Hon sjunger okej opera tycker jag (har förvisso bara sett henne en gång). Men herregud. La voix. Vad är det för skitlåt. Och varför mumlar hon mellan sina opera-partier? Vedervärdigt.

Lång kavaj.

Jag var tvungen att smyga efter den här karln igårkväll för att ta ett kort. Han har på sig kostym. Kavajen går typ 1 decimeter ovanför knäna. När var det modernt? Har det ens varit modernt?

Det här är varför SL-busskort kostar skjortan.


JÄVLA MISSFOSTER! Låt mig veta vilka ni är så ska jag klippa i er.

Optimalt jobb i kristider.


Skönt att det finns något att falla tillbaks på. En planka med stöl, eller annan skräpmat, för en billig peng är ju alltid av intresse.