lördag 13 december 2008

Pappa-passa-på-fylla.

Jag kom på en sak till som jag bara MÅSTE skriva innan jag drar. Vi har en copy på mitt jobb. Han är vansinnig. Han har något som han kallar pappa-passa-på-fylla. Det är en fylla som man tar när man har tillfälle. Det kan vara tex:
1) Man har barnvakt och går ut och äter men eftersom man ändå har barnvakt så kan man passa på.
2) Man är ute med jobbet och tar tillfället i akt eftersom mamman är hemma med barnen
3) Alla i familjen är bortresta. Pappan passar på.

Fan vilken bra benämning detta är. Pappa-passa-på-fylla. Fräsigt!

Gran Canaria

Idag åker vi. Barn 1 har hämtat sig. Eller ska jag säga; Barn 1 har bytt ut typ lungemfysem och 41 graders feber mot ögoninflammation och grönt snor. Fräsigt. Barn nr 2 hostar enormt mycket men det är ändå friskt mot vad det har varit senaste veckorna.

Som bilden anvisar så byts nu hem ljuva hem ut mot all-inclusive-taikon. Vi är 14 stycken som, mer eller mindre, går i klunga. Fräsigt det också. Vad som med är fräsigt är att farfarn är en cirkusapa. På bilden kan ni se, när han förra julen, hoppade upp på räcket och balanserade. 
Det gör dock inget eftersom vi är familjen Taikon. Apan passar på något sätt in. 

Jag kommer inte kunna höra av mig förrän tidigast ikväll när vi landat (om vi inte dör för att planet störtar eller för att jag ätit mina fantastiska mamma-är-inte-flygrädd-något-mer-piller i kombo med fylla). Men annars. So long!

p.s. Anna. Håll ställningarna!

Bortskämda


Kolla´rå, kolla´rå, kolla´rå. Ser ni? Ni är bortskämda. 340 inlägg och vi började den här bloggen den 31:a oktober. Det är 7 veckor. Det innebär en sisådär 50 inlägg i veckan. JÄVLIGT FRÄSIGT. 

Vad som INTE är så fräsigt är att ni lägger ju INGA kommentarer. Alltså antingen får ni nu gå ihop och köpa en jävligt dyr champagne till oss eller så börjar ni kommentera. 
Det är som att kasta pärlor för svinen. Jag känner mig utnyttjad. Blottad. Naken. 

Ja men så sitt inte bara där. Gör något!