måndag 22 mars 2010

80-tal.

Detta är vad som spelas just nu på kontoret. Jag tänker högstadiet men jag ser en galen AD som dansar.

Another day at the office

Veckans ordspråk....

är på plats. Sex timmar sen dock...men nu är den där.

Högtalare.

Har ni sett något så vidrigt. Det kommer ut bra ljud men hur viiiidrig är själva designen? Står knappt ut.


Usch.

Simultankapacitet

Igår var hela familjen på Maxi och handlade. Barnet skulle vara i lekrummet hade det bestämt och vi hade lite pantflaskor att panta. Så jag räckte pappan en tia som låg löst i bilen och sa; ta en vagn och gå in och lämna barnet i lekrummet så pantar jag flaskorna och möter upp dig. Så hoppade jag raskt ut ur bilen, tog flaskorna och drog iväg för att slippa få höra klagan på att han skulle ta barnen. Men jag tyckte det var sjysst eftersom det snöregnade rätt kraftigt och var rätt långt till pantstationen.
När jag mötte upp pappan utanför lekrummet stod han där med bebisen i handen, utan vagn. Frågade lite lätt var den tagit vägen. Men det blev tydligen ingen sådan, eftersom han ju var "tvungen" att ha båda barnen. Hmmm, fattar inte hur det blev enklare utan vagn, men, men. Och då hade vi också parkerat precis mitt emot vagnparkeringen så det var inte direkt ett problem.
Själv hämtar jag ju vagnen innan jag spänner loss kidsen, men det är ju för mycket begärt att be honom tänka ut någon som helst logistik som innefattar fler än han själv.
En hyfsat välbetald snubbe vars efterfrågan på arbetsmarknaden alltid varit hög kan alltså inte klura ut sådana enkla ekvationer. Det är nog tur för männen att de är så bra att hålla varann om ryggen...

Snart en fräsig morsa

Ammat klart, hurra. För alltid hoppas jag. 3,5 dagar sedan sist. Äntligen fri. Även om det innebär kånka runt på mat hit och dit så tycker jag att det är oändligt mycket skönare än att amma. Men det är jag det.
Bebisen har också slutat äta på nätterna, vilket är nästan lika skönt. Plötsligt får man sova. Var beredd på ett par skriknätter för att få till det. Med barnet krävdes det tre om jag inte minns fel. Men det blev en enda som togs i förra veckan. Om jag nu bara fick ordning på hans dagsömn skulle jag bli den där glamourösa, fräsiga, smala, solbrända och lyckliga hemmamamman som jag tänkt mig. För det kommer väl på köpet, eller??!!

Early bird och svinkoppor.

Ja då. Imorse vaknade Stora 0515 och svinkopporna som försvunnit har ersatts med nya på nya ställen. Är inte allt underbart hela tiden?!