onsdag 4 mars 2009

Fönstret mot TV-världen

Eminent gammalt program. Eller vad vet jag egentligen? Väcker lite gamla minnen men mest minns jag att jag tyckte att programmet var helt obegripligt. Tror att jag var lite för ung. Till och med jag har varit lite för ung en gång. Även om man inte kan tro det nu i tants mogna tant-ålder.
Idag var jag dock på lite sådant. Fönster mot TV-världen alltså. Eller jag fick ett fönster mot den inre världen. Hade tjatat mig till ett tidigt ultraljud så att jag kunde se att jag inte bara går och förvaltar världens största fis.
Och häpp! Där inne i magen låg det en liten krabat. Hjärtat pickade på som en lite motor därinne. Två armar och två ben också. Fint som rackarns.
Fick se jättefina bilder på hela bebisen - med liksom allt på en gång jättetydligt, men när han skulle till att ta stillbild som jag kunde få med mig då strejkade bebisen och gömde huvudet bakom moderkakan. Kanhända brås den på mig? Fast jag är ju lite av en linslus förstås...
Istället har jag nu en bild på typ en råttformad snöboll.
Förra gången vill jag bestämt minnas att de skrev ut bilder åt mig men denna gång sa de att det kunde de minsann inte göra. Däremot fick jag fota skärmen med mobilen. Med tanke på att det ändå bara är en råttformad snöboll så gick det ju bra. Och praktiskt när man vill skicka bilden vidare.
Mindre praktiskt att pappan ännu inte gjort installationer för MMS i sin mobil. Nästan lika opraktiskt som att jag glömde tala om för honom att jag skulle göra ultraljudet så han fick inte ens chansen att komma. OOOooops!

Rådjursbajskorv.

Ser man på. Vem plockar upp efter dem?

HM Home

Dagens tips. HM Homes bäddset. Vilken dröm. Billigt som snor. Och skönare än mina dyraste lakan från Lexington. Flera ska köpas. Så småningom. Fluffigt och fräsigt.

Jag går under. Hjälp

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP//Ellen

Dagens goda gärning

Han som hade worskhop med lunchproblem igår hade ännu värre lunchproblem idag. De hade ett säljmöte där det gällde att impa lite på de närvarande. Men mötet drog ut på tiden och sedan skulle besöket iväg på annat möte kl 13. Ingen lunch var beställd. Kollegan frågade repa-tanten om inte hon kunde springa till 7-Eleven precis på hörnet (50 meter bort) och köpa 5 sallader. Klockan var tio i tolv. Men si det kunde man inte av oförklarliga skäl. Service ligger inte riktigt i repa-yrket tydligen. Ja, det är alltså hon som är missnöjd med sitt jobb och hellre vill jobba inom ett serviceyrke som på hotell eller så. Vilket ju verkar bra när service kommer så naturligt.
Eftersom jag råkade komma förbi just då fick jag gå istället. Dagens goda gärning. Och inte blev det äckliga sallader från 7-Eleven heller utan riktigt goda från Jacob's. Och inte lät jag jobbet betala för min lunch heller trots att jag handlade till mig själv samtidigt. Såå duktig kicka idag.
Skall sätta upp det på min CV tror jag.

ÖVERARBETAD. I vanlig ordning.

Thats it for now from mrs Alm!

Gott


Inte frukost. Inte lunch. Bara gammalt hederligt mellis. Okynnesäter Refreshers så att tänderna sprutar. MMMmmmmmm.