torsdag 18 juni 2009

Statusrapport

Det är heldag idag säger de. Nu kl 14.25 är exakt 4 personer kvar på jobbet. Alla kvinnor. Naturligtvis.

Seriously?!

Var på Hennes för att köpa strumbraxor då jag råkat riva hål i de jag har på mig. Blev lite överexalterad i en telefonkonversation så det bidde världens reva. Nåväl. Följande plagg är vad Hennes föreslår att jag som gravid har på mig. Säkert i kombination. Vill du inte ha tajtsen så finns samma mönster även på en kjol...
Kära hjärtanes... Jag kör väl lite på aprikos då, för att hylla åttiotalskänslan i denna klädeskombo!

Resa.

I vår (ja, om typ 9 månader eller så) ska jag och Anna åka på vår nästa lyxsemester ihop. Förra gången var det Portugal och Lissabon och lyxhotell. Nästa gång pratar vi om Barcelona. Där har jag varit och älskar det. Anna har inte varit där och jag tror hon skulle älska det oxå. 

Någon som har några andra förslag på länder? Städer? Förslag på balla hotell? Ja men säg något - sitt inte bara där...

Ja just det. Nu kör jag grönt. Bara för att liva upp inlägget...Fräsigt.

Men släpp sargen SL.


Det väntas på bussar. Som det väntas på bussar. I det oändliga. Jo, för i måndags bestämde SL att gå på sommartidtabell...smart drag där. Då blir det som följer:
1) Bussen är proppfull när den kommer trots att jag kliver på - på typ station nr3 av alla stationer.
2) Bussen går med en trafik på typ var 15:e minut istället för var 6:e
3) Busschaufförerna är skitgriniga för att folk är besvärade när dom kliver på, eftersom dom inte kommit på dom tidigare 3 bussarna. 

SL. För fan. En veckas normaltrafik till hade varit på sin plats. Men tydligen inte. Busskorten går upp typ 20% varje år men trafik - det ska inte bedrivas inom Stockholmsområdet. Fräsigt.

Stockholms-syndromet


Bilköer. Till och med långa bilköer. Klockan 2030 typ. Inte okej.

Golf.

Här ser ni ett sorgset gäng klubbor som väntar på att bli upp-putsade. Och dom kan vänta... Faktum är att det aldrig hänt och kommer aldrig hända...

Uppföljning

Igår hände det sig att det blev en massa snack om kiss, bajs, uteliggare, BO, blottning, ollning, snigling, flöjtning och liknande här på jobbet. Mycket på grund av undertecknad, det sticker jag inte under stol med. Mycket underhållande dock.
Som en uppföljning på det så klev det idag av en kille från bussen där byxan stod som ett tält. Åka buss är inte kul. Bra då att man kan underhålla sig själv. Ger en ytterligare dimension till själv är bäste dräng.

Golfsäsongen igång även för oss

Igår var de två galanta damerna som håller på med den här bloggen ute på golfbanan och härjade en sväng. Vi var mycket jämna oss emellan men kanske inte så jämna i spelet. Fast Ellen dundrade in en fempoängare på ett hål där hon alltid streckat förr så det är vi båda mycket stolta över. Bäst är att om vi båda räknar samman vår score så räcker det inte ens till att spela på hcp. What the hell... Vi kom iväg och var för oss själva. Då kan det få gå hur det vill. Plus att all form av träning är av ondo, dvs aldrig att vi står och chippar på övningsfältet. Då kanske man kan räkna med en mindre lyckad första rond detta år.
Och egentligen var detta ju bara uppvärmning för det matchspel som blir av i morgon. Då är det blodigt allvar i midsommarcupen. Eller inte.