måndag 28 mars 2011

Jag samlar energi, kraft och mod.

Andas in frisk vårluft och njuter av havet:

Imorgon ska jag ha ett 2-timmarsmöte där jag behöver lite av varje. Minst sagt. Så. Ikväll ägnar jag mig åt att krama barn och samla kraft och kärlek.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Favoritrecept

På vårt hushållspapper finns ett recept på musslor på förälskades vis. Sjysst! Så jag tänkte att ni ska få mitt recept också på musslor för förälskade:

Don't do it! Mollusker är äckligt! Och håller du inte med så finns alltid risken att du blir magsjuk! Inte mycket förälskat över det!

Håll till godo!


Så det så sa Anna

Missnöjd...

I helgen har jag levt på hamburgare, pommes frites, pizza, våfflor, lax, smågodis och en pastarätt med massor av parmesan. Vad händer då? Jo man går NER 1,5 kilo. Vad f-n? Sanningen om varför stirrar mig i ansiktet men jag vill inte se. Jag har inte druckit - så mycket. Damn!
Å andra sidan är vin godare än min vikt är viktig då jag säger fuck it! Kan, men vill inte vara nykter.

Så det så sa Anna

Vad hände?

Jag skulle göra ett inlägg men nu när jag sitter här så är allt som bortblåst. Men jag måste ju fylla tomrummet med något nu när jag börjat. Så då tänker jag på andra saker jag glömt: Jobbade extra på ett välbekant ställe med guldgula bågar när jag gick i gymnasiet. En söndagmorgon var jag på väg dit för att jobba. Bodde så klart hemma så det innebar buss till Slussen och sedan t-bana. Jag jobbade på Nybrogatan. Kom upp på Slussen och satte mig på t-banan. Väl där glömde jag alldeles vart jag skulle. Hade inte en aning! Fick full panik inombords över att sitta på t-banan tidigt en söndagsmorgon och inte veta vad jag pysslade med. Tror inte jag var bakis heller, då brukade (de typ 3 gångerna det hände i hella gymnaiet) pappa skjutsa (för att få gasa och bromsa så mycket som möjligt så jag kunde på riktigt pyton). Det tog faktiskt en lång stund innan jag kom på det och när jag gjorde det var det endast tack vare att jag redan hade arbetskläderna på mig. Så jag tittade ned och hittade världens fulaste men mest bekväma skor, ett par svarta tunnstrumpor och en blå kjol. Då till slut gick det upp ett litet ljus och jag lyckades kasta mig av på rätt station! Jäkligt udda i alla fall. Undrar vad som hade hänt om jag till exempel hade haft gympadojor och jeans på mig?

Jag och andra

Vad är det för fel på folk? Varför har man så svårt att se att det finns andra människor runt omkring?
Jag har skrivit om det här för och jag lär tyvärr ha all anledning att återkomma.
Men till exempel så brukar jag när jag parkerar försöka kolla så att jag inte står i vägen för någon annan. Känns tämligen självklart. Men inte för alla. Långt ifrån förmodligen dessutom. På dagis har vi en mamma som kör en stor, blänkande Lexus SUV som är helt ovetande om att det eventuellt kan finnas andra omkring. Så här skulle jag tippa att hennes bild av morgonens parkering ser ut:Så här ser min bild av morgonens parkering ut:


Så alla andra får vackert vänta! Nästa gång backar jag ut! Jag lovar! Då skiter jag i din stooora, blänkande plåtburk!

Så det så sa Anna

Juhooooo(lt)! Not.

Vänta nu. Nu ska sossarna "ta helhetsgrepp" på sin politik och kontrar med:Tadaaaa; övertänd Linda Bengtzing goes bufflig Göran Persson.
Jag vet inte jag. Jag känner mig provocerad redan nu.

Och vill mustaschen verkligen också ta helhetsgrepp? Har den något val?


- I min lilla värld av blommor// Ellen