tisdag 3 mars 2009

Roligt.

Idag är det workshop på kontoret. En trogen läsare är inblandad. De hade beställt mat utifrån som skulle komma levererad. Satt och väntade och väntade. Till slut hör jag en chefsperson fråga tant-repa om hon inte tagit emot någon mat. "Jodå, den står och väntar på er i kylen." Chefspersonen: "Men vi har väntat i nästan en timme." Ha ha ha, så kan det gå! Oväntat att den skulle finnas i kylen och lite konstigt att vänta i en timme innan man frågar.
Hörrö, kära kollega, hur tänkte ni?
Hoppas ni var riktigt hungriga.

Våren är i luften!

Årets första vårmånad är här! Dags för lite mer vårkänslor känner vi Fräsiga. Låt kärleken spira!

Där där man redigerar färger och så i Blogger-verktyget föreslås en massa färger som matchar de man valt. Tänkte att ni kanske ville veta att bajsbrunt matchar vår fräsiga blogg. Fräsigt.

Fläskläpp


Veckan fläskläpp är avgjord. Tydligare har det väl aldrig varit? Linda Rosing har de absolut mest bisarra läpparna. No doubt about it. Vet inte om det är något att sträva efter men dock inte mindre sant för det.

Äckligt. Vidrigt.

Jag vill bara dö! Jag har sådan kräkfobi så det är inte sant. Om jag typ ser en kvarts sekund av en kräkla på TV så mår jag illa resten av livet.
Bestämde mig för att promenera från ett möte på Birger Jarlsgatan idag. Gick Kammakargatan. Plötsligt börjar det lukta riktigt illa. Fy fan. Och så ser jag dem. Tre nylagda kräklor och jag blundar och håller för näsan samtidigt som jag trasslar mig ut i gatan för att ta mig över på andra sidan för att slippa gå så nära helvetet. Då hör jag det; BLUÄÄÄÄÄRK! På andra sidan gatan står tanten (eller tant och tant, hon var väl 45) som måste vara upphov till de första tre och presterar åtminstone en till. Jag dööööööööör....
Hur skall jag få bort bilderna ur huvudet??? Mår så illa.

För övrigt, är jag den enda som har lagt märke till att det luktar bajs i hela jäkla stan idag? Är det alla hundkringlor som har smält fram som gör det? Fast jag tyckte det luktade inne på Åhléns också. Men det kanske bara var någons jättefjärt. Fy fan som sagt.

Konsumera oss ur krisen...


Jag har en senior-strateg på jobbet. Han är en äldre man med skräddarsydda kostymer från London. Dessa har han jämt. Stiligt. 
Idag säger han följande: "Det känns som allt viker sig. Alla håller andan och väntar på, ja Ellen, på vaddå? Lågkonjukturen är ju för fan redan här. Det är nu man ska satsa. En shoppingrunda på stan är väl aldrig fel. Nej du, vi måste konsumera oss ur krisen, Ellen. Det är det vi måste."

Vilken karl. Detta borgar för en ny Louis Vuitton-väska. Minst. Eller?

Näe men ser man på. Lunch.
och bara 4,5 gram fett. Jo jag tackar ja...Ha ha ha. Jag är patetisk!

Mailchock.


Jag får ca 50-100 mail om dagen nu för tiden. Av alla dom mailen förväntas jag ta någon slags "action" på kanske 4/5 och resten är mail från vänner och mail från kunder som kan vänta någon dag. 
Så helt plötsligt får jag inte mail. På flera sekunder minst. Vi ringer till vår IT-partner och mycket riktigt. Det har blivit stopp någonstans. Mailen kommer inte in. 

Jag pratar med IT-partnern igen och då säger han: Hur kan du märka detta så fort? Det hände för en minut sen ungef'är. Well I tell you, mr IT-kille. Jag har inte fått några mail på 15 sekunder. Thats why.

Shoe-heaven

Igår efter jobbet gick jag och min arbetskompis Åsa förbi Åhléns city. Något sa mig att jag borde gå dit och kolla skor nu när rean har slutat och det lugnat ner sig. Men se det hade den inte. Tvärtom. Nu kostade ALLT 300 kronor. Och jag som var ute efter nya Sorel:s och ett par boots. Och vad hittade jag. Jo minsann. Mina väl uttjänta Sorels får nu lämna jordelivet till förmån till ett par nya och så blev det ett par Caterpillarkängor. 600 spänn för båda. Dessutom har jag ju då sparat 2300 kronor. Jag undrar vad jag ska göra för dem...hmm....

Caterpillar fick följa med hem och...
Sorel fick också följa med hem