tisdag 28 juli 2009

12 timmar bilåkning har resulterat i att;


vi är framme hos svärfar på Österlen. Nu ska jag dricka sjukt mycket vin, äta svärfars grillade mat och inte röra mig en meter. 

Sanningen:
12 timmars helvetesbilåkning har resulterat i att vi är framme hos svärfar på Österlen. Nu ska jag dricka vin tills jag blir blind, jaga barn, skälla på barn, pilla in någon matbit i käften, jaga barn igen (blind av raseri), spela tennis med barn, äta lite mer av min middag som nu är kall och sen jaga barnen i säng.

Imorgon fyller svärfar år. Då blir det kalas. Fräsigt.

Men hallå, ingen sa ju att jag var sjuk..?

Fantastisk kvinna i tidningen idag. Anna hette hon och kom från Tyresö. Fick ont i halsen på semestern och gick till distriktssköterskan, som tog ett prov men inte hittade någon halsfluss. Så frågade hon om Anna hade hosta, men det hade hon inte. Hosta fick hon dagen efter och också feber. Då tog Anna en Ipren och gick på restaurant för hon var ju bara förkyld. Och när hon kom hem från semestern så gick hon på jobbet med hosta och feber och allt. Ja, för det är ju pinsamt att sjukskriva sig. Och nu så har hon haft svininfluensa och smittat typ halva bekantskapskretsen, och hela jobbet och grannarna och gud vet allt. Men det är ju sjukvårdens fel eftersom de inte gjorde något test. Inte det faktum att Anna fortsatte som vanligt med livet trots att hon faktiskt var sjuk.
Mest intressant är att man ställer upp på en artikel som inte bevisar något annat än att hon själv är fullständigt pantad i skallen. Fräsigt.

Lyx, lyx, lyx igen?

På familjen Tryggs flärdiga glamoursemester har förmiddagen ägnats åt att göra rent altanen. Den skall oljas in så småningom. Dvs jag har skrubbat och kört med högtryckaren, pappan har spelat golf i trädgården och barnet har härjat runt. Nu regnar det. Yr.no sa att det skulle regna kl 14 och kl 14.01 började det ösa ned. Bra jobbat. Eftermiddagen blir väl något glamourigt som en sväng till Maxi, eller möjligen hopp och lek hemma. Det är bara jag som har ambitioner med min dyrbara tid. Fräsigt.

God morgon från Münster...


Frukost på rummet. Så jäkla mulligt. Det här ska jag göra varje gång jag reser. Det vill säga, när jag reser utan resten av familjen för då hamnar vi tydligen på 2stjärniga hotell.
Men då! När jag flyger själv; då ska jag minsann bara äta frukost på rummet.
Ljuvliga god morgon!