fredag 7 november 2008

Nilla...

säg att det är du som följer bloggen!!! Nilla, min Nilla!!!

DGBN

... jo, jo! Här är ANDRA glasen för aftonen. Mumma! Eller för er som är som vi; förstenade dinosauriebajsar så kanske ni kommer ihåg 'mullenuh'... Eller varför inte 'svisch', med en halvtaskig honnör. Moahahahaaaa!!!

Och är ligger flaskor nr 2 o 3 på kylning. Antingen är det två miniminipytteflaskor i ett grogglas, eller två hyfsade flaskor i en ganska stor ishink! You figure it out! Ber så hemskt mycket om ursäkt för Moët:erna, det är ju knappt ens fräsigt. Men det är sämre än Bolly och bättre än Chapel Hill samt att de var de enda i rätt storlek för mitt grogglas. BUT, as you know, aftonen kommer senare att fortsätta med helt andra förtecken. Vi skulle kunna kalla detta FOREPLAY om ni vill. Vi vill.

Status går från lätt köldslaget till låt oss säga pissljummet. Fnasrökorna sitter i bastun och vi bara värmer inför poppelipooli.
DGBN? Dolce GaBaNa? Eller hur, Joppe?

Jag kommer använda bikini oavsett

vad någon än säger. Gropig, glad och korvig i kroppen - fortfarande kommer jag ha bikini. Också!

Promenad på Djurgården

med Jenny på lunchen. Jäkligt klarblå himmel och varm skön sommarbris. Mmm! Alternativet är ju att det var vindpinat och grått. Vad tycker ni? Soligt eller inte. 50% chans. Ni kan vinna en intervju med mig och Anna om ni svarar rätt!

Fräsigt!

http://www.ne.se/sok/fräsig

Champagne!

I helgen ska jag och Anna och dom vi bor med, vars namn vi inte nämner, dricka champagne. Det är en, inte helt, ovanlig förekommande aktivitet i vårt liv. Om du frågar Anna eller mig så är det ju på tok för sällan men för andra kan det nog kännas som mycket. Det är det inte. Det kan inte bli för mycket...

eller det kan det förresten. När vi var i Champagne för några år sedan och hade 4 inbokade provningar och gjorde 2-3 ad hoc-provningar. Då var det körigt. Killarna (läs: farbröderna), vars namn vi inte nämner, tyckte man kunde spotta ut. Det tyckte inte vi. Framåt middagstid dreglade jag och Anna och kunde inte fokusera. Inte ens på att äta. Men det hindrade inte oss att dricka champagne även till middagen. Även om vi inte åt så drack vi!

På lördag är det dags igen. Tror att bloggen kan blomstra då. Fräsigt!

Helg på g

Ser ut att kunna ordna sig till slut ändå... Ja men ser man på. Alltid på samma spår. Fräsigt!

Postperkulation

Skall gå på Posten idag och hämta ut ett paket. Eller förlåt, det skall jag inte alls. Jag skall gå på Videohörnan och hämta ut paket. Fräsigt det där. Beroende på vem du är så klart. Är du före detta postkassör så känns det kanske inte så kul att det du fick gå på åratals kurser för att fixa skall någon liten snärta/snärt (?) i valfri service-/godis-/video-/mackbutik nu fixa utan någon som helst licensierad postkurs. För en lekman är det ju humor, men jag kan tänka mig hur det känns för dem när de funderar över värdet av sin kompetens.
Ett klart plus är ju att jag nu kan hämta paket vid pass 22.55 om det skulle passa mig. Ett klart minus i mitt fall är att jag inte kan hämta paket vid pass 10.55 om jag vill. Det skulle nämligen passa mig. Å andra sidan kan jag gå även på söndag så jag får väl anse det som om plusen överväger. Men återigen, var fasen köper man frimärken nu för tiden? ICA var det ju. Det är ju i och för sig ett minus på samma gång som ett plus. Förut kunde man göra allt postrelaterat på ett ställe. Nu måste man göra att postrelaterat på tre ställen. För vi har ju den utdöende arten "Svensk kassaservice" också att ta hänsyn till. Var i jäkulen finns det en sådan? Och exakt vilka kassor är det de serverar? Om kassan på ICA går sönder när jag skall köpa mina frimärken, kommer det en något överviktig tant i blå stass och meckar till den då? Viktiga funderingar denna fredagsmorgon...

Säkerhet är bajs

Håller på att uppdatera en sajt på jobbet. Det är jäkligt tajta puckar och jag försöker få min dator att tillåta ett viss innehåll. Men det spelar f-n ingen roll om jag inaktiverar all jä-a säkerhet; den vill ändå inte. Då säger den bara att din dator är inte säker så vi tänkte inte tillåta att du kollar på den här skiten. Det hjälper tydligen inte att skrika åt den heller. Men APA!!! Har slagit lite på tangentbordet också men det hjälpte visst inte heller. Märkligt. Nej men hörrni, jag köper väl det här baserat på en suddig pdf då istället. Det är tydligen det enda den här äckliga burken kan gå med på. Knappt det ens. Bara datorn är nöjd. Allt annat är ju extremt sekundärt.

Utan smink.


Jag glömde sminka mig imorse. Sån oflärd. Herregud. Ser ni hur jag ser ut? Trött, fluffig och jäkligt ofräsigt. 
God morgon
Här är iaf gårdagens kvällsklädsel. Randigt på längden och tvären. Mycket klädsamt eftersom jag typ blir två meter bredare än vad jag är. Smakfullt. Jag skulle skrivit vilka märken det var som alla balla modebloggare men nu är jag på jobbet och har ingen aning. Hur som haver; till detta applicerar jag ett barn i höstkläder som hänger som en apa. Mycket mönster. Och fräsigt!