tisdag 3 maj 2011

Dagens motion

Har varit mycket och är litet förkyld. Därför ingen träning sedan i lördags. Men idag var jag ändå tvungen att ge mig ut. Promenerade i nästan två timmar runt om i Saltis.
Skönt när det är maj och att dresscode är vinterjacka och vantar. Körde hela vandringsgearet och därtill en
g ul väst à la gatukontoret. Snajsigt värre!
Julklappsregnbyxan är stor som ett hus men ska ju gå över Fjällrävarna så det blir nog bara bra...
Funderar dock på en audition till Mupparna...


Sköna maj välkommen My ass!

Men det var fantastiskt skönt att gå. Första biten gick jag och sjöng och gjorde larviga steg för att göra mig själv på bättre humör. Liksom pumpa in lite frisk luft i hjärnan.
Senare när jag inte prommade i skogen längre försökte jag gå lite mer sansat... Men jag njöt i fulla drag hela tiden. Det var uppfriskande!
Och lite blött...

Slaget om sommaren

Idag måste det stå... Och jag är helt ur form för denna diskussion...
Barnens "semesterlista" måste in på dagis i morgon och det pågår en seglivad kamp om pappaledighet i samband med detta. Jag tycker den ska tas ut. Pappan är för viktig för att känna likadant... Och nu får han ju ett heads up att jag är helt ur slag. Fan.
Observera att det rör sig om 2-3 veckor och inte månader eller ens månad.
Wish me luck!


Date med Louis Vuitton

Idag rusade jag ner till Louis Vuitton på lunchen. Behövde köpa upp mig på innehåll till min LV-kalender (som jag varje år bestämmer mig för att inte köpa, eftersom det är omodernt, och varje år i april/maj springer jag ner i panik och inser att jag visst måste organisera mitt liv i pappersform och inte det nya hittepå-datasystemet).
Självklart hade dom fått in nya väskor. Som jag ville ha. Men inte har råd med. Iaf inte just nu. (fanjävlahelvetesskit).
Hur som helst så hade paret från Ryssland innan mig råd. Flickan köpte saker för lite mer än 98.000 spänn. Jo. Jag vart avis. Jätteavis. That will be the day - när jag har råd med 98 tuss på LV. 
Utöver det kan jag konstatera att kalenderinnehållet inte har samma pris som förra året. Inte.- I min lilla värld av blommor/Ellen

400 kronor.

Det bästa stället att spendera pengar på är på kemtvätten. Och inte vilken kemtvätt som helst utan Royal på Östermalmstorg.


För400 babianer fick jag tvättat och manglat ett as (jättestort alltså) till linneduk, lagat en klänning och sytt om en annan klänning. Och när jag ska betala så säger farbror skräddare: "Meeeen titaaa hääär!Så kan dyy inte gååå" och så syr han fast två av mina knappar på min Busnelkappa. Gratis. Medan jag väntade. Service när den är som bäst!


-I min lilla värld av blommor/Ellen

Vajert.

Det snöar. Jävligt onödigt. Jääääävligt!


- I min lilla värld av blommor// Ellen