måndag 26 december 2011

Saker på A!

Lilla har fått en målarbok där man ska lösa olika uppgifter. På den här sidan skulle man rita saker på A! Lilla bad mig rita Apa.
Då vart jag så inspirerad att jag klippte till med en lite bonus. En alkis och en alm.


Bästa mamman lixom.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Sondera terrängen i massförstörelsen.

Okej. Det stormade helvete i natt. Inget utanför huset är sig likt. Min man är ute och går igenom skiten. Jag ligger i sängen och låtsas att allt är bra. För jag vill inte köpa nya trädgårdsmöbler. Inte köpa nya bilar. Inte köpa nytt tak. Inte köpa ny åkgräsklippare. Inte köpa nya leksaker till barnen. Inte köpa nya cyklar. INTE! Och jag skulle helst helst önska att grannarna varit inomhus oxå så jag slipper få nya. För om någon var utomhus så är dom nog bortflugna till annan kommun/land/planet.

Annars då? Jo det fullkomligt väller in mellandagsrea-sms, mellandagsrea-mail och portioneras ut mellandagsrea-banners på alla stora nyhetssiter. Jag vill att det istället ska ösa in en hord mellandagsrea på resor nu.
Fast.
Fram tills dess att resor som "är-nästan-gratis" kommer så får jag väl kolla på klädreorna då. Bättre att tråna efter resor i snygga kläder än att tråna efter resor i gamla paltor.