måndag 9 mars 2009

30 days of night


Vi har videokväll i familjen Alm. Och vilken videokväll. Skräckis när den är som äckligast. Och ju längre filmen går. Ju äckligare blir det. Jag vill just nu, 0.34 in i filmen, kräkas. Fy.

CDON. Vilka hjältar.


Vi prenumererar på DVD-filmer vid CDON. Man lägger upp en lista och sen får man filmer efter den listan. Eller iaf - så ska det funka. Men det gör det ju aldrig. Såklart. Idag fick vi 3 filmer (som alltid). En av filmerna låg kanske på nr 10 på vår lista och resterande 2 låg på typ plats 30 och 40. VAD FAN. Resultatet? Att jag nu sitter här med 2 barnfilmer och 1 film som jag är sådär sugen på att se. Dags att av-registrera skiten. Bums. Inte så jäkla fräsigt. Faktiskt.

Vilken spänst.


Skitväder MEN...

jag har varit ute och sprungit av lite aggro och andats lite. Ser ni - ingen snö just exakt på den här plätten. Våren - välkommen så fort som du bara kan....

kling klang bröllopsklockor ringa!

Det råder lite bröllopsyra på Fräsigt denna vecka. En kollega och trogen läsare smög iväg i fredags och gifte sig. Plötsligt i lördags morse kom ett sms bara som berättade nyheten. Vilken grej!
Föremålet själv är i Sydafrika på en tvåveckors smekmånad, men det hindrar ju inte att jag tänker fira hela denna vecka ändå.
Börjar firandet med att vabba magsjukt barn. Vilken fest!

House of babies

När man är hemma på dagarna så finns det kopiösa mängder skitprogram. Fräsigt såklart. Just nu är det ett program som heter House of babies. Det märkliga är inte att det är en förlossningsserie utan det märkliga är hur folk väljer att förlösa sina barn. 

Jag har ju iaf fött 2 barn. Så jag vet ju ungefär hur det funkar och hur man känner sig. Men här, herregud. Se på bilden som jag just tog. 

Tjejen och hennes karl ska föda barn i vattnet. I rummet hänger en doktor, en barnmorska och en syster. I rummet hänger också 5 andra personer som är släktingar och alla hänger runt badkaret och alla riktar blicken mot där barnet kommer ut...Why?

Och som om inte det vore nog. I väntrummet sitter typ 10-15 vänner och släktingar till och när det börjar bli dags att krysta så kan några av dem inte hålla sig utan hänger i lokalens fönster. VAD ÄR DET FÖR PERVERST FEL?

Om en enda person, utom barnmorskan, hade hängt nere där mina barn kom ut så hade jag dödat. Oh yes I would. 

Måndag. Morgon.

Idag är jag hemma. Dagen ska tillbringas till att gå långpromenad, kanske en massage (om det finns tid) och efter det en bastu. Tänkte jag mig. Men just nu har jag kommit så här långt. Mjukisbyxor och te. Det blir en bra dag trots allt.