måndag 26 april 2010

Lägesuppdatering

Men jag har ju typ gått under jorden eller något. Har inte lyckats ge ifrån mig så mycket liv de senaste dagarna, i bloggväg that is.
Har sedan flytten typ suttit still i exakt fem minuter sammanlagt. Det har varit packa upp, skruva upp hyllor, packa upp mer, fixa, trixa, jaga barn, mata barn och ja, ni vet, det vanliga. Men nu är barnen i säng i tid och jag har gjort det jag kan göra utanför ordinarie butikstid. Nöjd med det. Maken är på något flygplan någonstans.
Är också lite nöjd med att jag nu har färre lådor kvar att packa upp än vad som aldrig blev uppackat i förra huset. Och anledningen att de inte packats upp är att jag saknar hyllplan. Men så snart de är på plats så är även dessa lådor tomma. Men det är inte så lätt som det kan verka. Har några garderober i hobbyrummet som är av gammalt standardmått, typ 60x60. Men det visar sig att ingen tycker att man skall ha hyllplan i den storleken längre. Näe, det är ju bättre att göra allt i andra format så att folk får byta ut sina gamla garderober. Men så klart, det är ju bara att såga till några mdf eller liknande som en sista utväg. Men jag drar mig för det. Har jag inte hittat det jag vill ha till helgen så blir det dock den utvägen som gäller.
I övrigt förfasar jag mig över vilken öken det är att bara ha sex TV-kanaler, något som pågår i ungefär två veckor till, och funderar över vilken ordning vi skall göra våra renoveringar i huset. I stort är vi överens, maken och jag, men inte i detaljer. Men han vet att det är jag som bestämmer så det ordnar väl till sig.
Trädgården behöver tas om hand en smula. Idag hann jag kratta en halv säck löv innan bebisen fick nog. Perfekt. Men den farten kanske jag är klar någon gång till september.
Vi har en brygga, har jag sagt det? Hittills har jag varit ute på den exakt 0 gånger. Men jag ser den från köket så jag vet att den är där. Kanske att det blir en tripp någon gång i veckan. Man kan ju ha det som någon slags långsiktig målsättning att det skall bli av i sommar i alla fall. Endera dagen lägger jag ut en bild.
I morgon kommer Nacka Värmdö Posten. Den skall läsas så att jag kan se hur det gick för pojken som blev påkörd här utanför härom morgonen när vi var på väg till dagis. Inte av oss, men vi kom strax efteråt. Om det inte står något blir jag tokig. Det såg i alla fall hemskt ut.

Ser ni det framför er om nån månad?
Champagne. Lite snittar. 26 grader.
Jag ser det. Alldeles tydligt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Infrastruktur à la Brio.
Det finns en som bygger tågbanor bättre än jag och det är Anna. Fast det är på håret!


- Posted from Ellens iPhone

Hej trall.
Och hej farbröder som ska bygga terass. Välkomna och DET VAR FASIKEN PÅ TIDEN


- Posted from Ellens iPhone

VABdagLilla är hemma med gräslig hosta. Lotten att vabba föll på mig. Känns rätt okej. För då kan jag ta det lungt en dag till. I need it.


- Posted from Ellens iPhone