onsdag 12 oktober 2011

Dagen som blev bra.

Bra: Kappan är på plats!
Vi hade bra samtal idag.
Jag har tränat PT.
Nu ska jag och mr. se film.


Anus:
Kampanjpresentation för kund i Kista. Halva min dag har gått åt till taxiresor och förberedelse av presentation och presentation. Och detta innebär att mina närmsta fyra-fem veckor kommer att vara mer än fyllda med jobböverdos.
AS IN WORKOVERDOSE!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Mohahahaha. Spooky.Skrämseltaktik av englska mobiltelefonförsäljaren Phones 4U. Reklammyndigheten Advertising Standards Authority har fått in mängder av klagomål på att den är för läskig. Vad tycker du?

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Det som göms i tö

...Kommer upp i snö, eller något i den stilen.
Plockade fram höst- och vårjackan idag, och ser man på:Alltid något!

Stök.

Vi har haft det stökigt med Stora i skolan. Han har en kille i klassen som ger sig på honom titt som tätt (jag menar slår, tar strypgrepp, skriker hemska saker). Stora är inte ensam att bli utsatt. Tvärtom. Men jag kan ju bara tala för honom. Detta resulterar i att Stora är övertänd (på ett dåligt sätt) när han kommer hem och ofokuserad. Och värst av allt - ledsen.
Dock är vi föräldrar med drag i och saker tas itu med. Vi har redan haft två "akut-samtal" med fröken och ett strukturerat idag med fröken+1 till från skolan.
Det gick så jävla bra. Jag är så glad över att vi har fröknar som lyssnar och fångar upp. På fredag är det jag som stövlar in till skolan med sex flaskor vin och lika många fång blommor - till alla mina barns fröknar och visar hur mycket dom är värda. Det kommer svida i plånboken men jag skiter i det.
Det kommer vara dom mest väl spenderade pengarna på länge!
Och vad fan har pengar för värde i det stora hela? (jävla skit - se till att få iväg paketet rätt nu, Postelände).
Till Lilla och Stora: Der blir en bra dag! Jag älskar er.


- I min lilla värld av blommor// Ellen