söndag 21 februari 2010

Läggdags.

Jag är slut som människa så jag har gått och lagt mig. 2 glas champagne, bastu och västerbottenpaj med sallad gjorde mig till en slagen kvinna.

Imorgon är en ny dag och då vaknar jag i fjällen. God afton.

Näsblod.

Perfekt.


- Posted from Ellens iPhone

Bortprioriterade behov!

Barry White, Stevie Wonder, Lady Gaga, Diana Krall och alla ni andra är bortprioriterade! Hör ni det B-O-R-T-P-R-I-O-R-I-T-E-R-A-D-E! Tillsammans med mitt musikbehov.
And this is the reason:Dagspökseländet! Två timmars bilåkning kvar nu bara... Två timmar! Tvåtimmartvåtimmartvåtimmar. Mmm...

- Posted from Elens iPhone

Bra väg.

Faktiskt! Och fantastiskt! Min mans bror sitter fast på liten väg i Trollhättan. För andra dagen i rad. Vi glider fram i 300 G. Min man kör som om det inte fanns någon morgondag. Fräsigt.
Stor idé att boka stuga en vecka om det inte finns någon morgondag lixom...- Posted from Ellens iPhone

Till fjälls!

På g till fjällen! Kaosmorgon (som vanligt när vi ska i väg)!

Hela livet känns vintervitt! Jag kommer fasiken inte ens ihåg hur gräs ser ut! Eller hur min favoritblomma lavendel luktar?! Rosor? Saltstänk från havet?
Mest nöjd är jag att vi hyrt en svindyr stuga för att få lite snö ...så vi drar från snön till snön så att säga. Bara det att den andra snön betalar vi jäkligt mycket för. Den hemma är ju gratis- bara att gå utanför dörren. Logik!

- Posted from Ellens iPhone