torsdag 29 juli 2010

Crossover

Italiensk hög med spansk skinka och en frasse i glaset; Givry 1er cru från domaine Joblot 2002, dvs en bourgogne...
Tror det skall smaka.

Det börjar arta sig

Maken jobbar, men för sjutton, det är ju torsdag och jag måste ju ha något lite glam. Plus att jag öppnade en flaska på egen hand igår, och det råkade bli en skvätt kvar...
Förberedelser är A och O.

Vi är bjudna på middag. Lilla är hos mormor. Min man och Stora är ute och fixar något. Och jag och badankan förbereder oss.


Jag vill inte öppna champagne innan min man är hemma så jag badar med öl. Det känns både sunkigt men ändå glamourigt.Bra så.

- Posted from Ellens iPhone

Marken gungar

Stod i g(r)odan ro och rensade i en synnerligen blöt rabatt alldeles nyss. Så flyttade jag lite på foten och hela marken skuttade iväg! En gigantisk padda satt där och plirade. Innan jag hängt med själv utan bara registrerat rörelsen var jag så rädd att jag stod och illvrålade där bland daggkåporna. Barnet skrattade hysteriskt.
När jag skulle visa paddan för barnet så passade den på att kissa. En relativt sett ganska avsevärd stråle om jag får säga.
Nu är jag inte helt säker på att jag vill påta där något mer.
Barnkanalen känns lugnare för tillfället. Puh!Istället för sovmorgon

Ellen har ju haft barnvakt. Jag drömde att de, herr och fru Alm, istället för att ha sovmorgon kom hem hit kl 7 och serverade korv inlindad i bacon. Typiskt Ellen - korv i bacon. Eller inte.
Men när jag vaknade var det inte så.... Same old flingor. Känns dock rätt okej.