tisdag 16 december 2008

VAD ÄR DET FÖR FEL?

Ja. Ni ser rätt. Mamman tvättar. Till och med på semestern. Det är ett ticks jag har. Stört men på något vis ger det mig lugn. Fräsigt va? Vi hade inget spritaktigt på rummet. Sedermera måste mamman tvätta. Så är det.

Inatt har det stormat. Stormat som utav bara katten. Vidrigt. Jag och båda barnen var vakna större delen av natten. Pappan sov. Ingen högoddsare direkt.
Nåväl. Imorse, var det fortfarande storm och då bestämde vi oss allihopa för att gå till Playa de Ingles. Tar väl en 3 timmar t/r. Så det gjorde vi. Allt är dandy förutom barn 1 som är i något slags klimakteri/tonår.

Nu behöver mamman all-inclusvie-öl. Eller möjligen två. Eller så går jag till tanten vid poolbaren som häller 5/4 (näe jag har inte skrivit fel) sprit och sen häller lite läsk på sidan om. Fräsigt.

Anna. This is for you!
Jag fullkomligt häller i mig sprit för din räkning också. Min lever - är din lever!

Onormalt perfekt

På jobbet har vi en kille som är onormalt perfekt. Om man frågar honom. Han skall gifta sig med Linda Rosing, säger han. Det låter bara onormalt. Hon skall då ha på sig en vit klänning i spandex. Det låter perfekt (eftersom det var min idé). Han kommer troligen att skjuta mig. Helt normalt. Fan, ta och bestäm dig!

Vad är det för fel med att vara måttlig?

I förra veckan var det gigantiska ass-fruits. Denna vecka är det små pyttiga plutt-päron. Vad är det för fel på måttlighet? Kan de inte göra normala päron längre? Är detta ett päron som ass-päronet skitit ut eller vad då?


Nu när jag kollar in bilden så ser jag dock att i jämförelse med Peter Jöback så är päronet ändå ganska stort. Peter Jöback är Nils Karlsson Pyssling typ. Men i jämförelse med ett CD-konvolut är päronet ganska litet. Nils Karlsson Pyssling är bra, det är inget att skämmas för, Peter. Även om inte ens du kan vara bara måttlig.

Lagligt?

Igår basunerade vår PL på byrån ut att hans flickväns pojkvän från Sydafrika skulle komma och fira jul. Så bra tyckte jag. Fint att du är så cool med det. "Näe, vänta, jag vet inte. Är det min syster? Jag vet inte om det är min syster eller flickvän". Känns bra. Kanske ligger jag med min syrra - kanske inte. Huga! Kan vara så att vår byrå är en del av Samhall...