söndag 19 augusti 2012

Spoken like a true pedophile

Jag måste börja inlägget med att å det bestämdaste bedyra att min kusin INTE på något som helst sätt är pedofil. Absolut inte. Däremot är han gymnastiklärare och predikar barns hälsa genom fysisk aktivitet som en övertygad missionär.

Idag lade han ut följande på Fejan. Och det är min sjuka och förvridna skalle som får det till något annat.

Ville egentligen lägga inläggets rubrik som en kommentar, men eftersom det kan och kommer att misstolkas och han dessutom är kompis med elever, lärare och politiker så är det bäst att låta bli. Det kan bli hur fel som helst annars.

Ja. Anna-humor. Ni får ursäkta.

Gjorde slag i saken!

Sprang ut på Skogsö, simmade över Baggenstäket och sprang vidare hem till Ellen.
Tog ungefär en halvtimme.
Kul grej. Min egen lilla ö till ö: Skogsö-Värmdön. Jodå. Fräsigt!

Men sedan fick Ellen köra hem mig. Nästa gång kan jag hänga på altanen ett tag och springa tillbaka. Går i princip lika fort som att åka bil. Nästan.

Tyvärr hade jag ju inte klocka och/eller telefon med på denna färd eftersom de inte tål vatten så bra, så ni får inga bildbevis. Men jag simmade rakt framför en Vaxholmsbåt och det kändes som om jag tappade brallorna hela vägen.

Vaxholmsbåten såg jag komma innan jag hoppade i, och stod och väntade ett tag för att låta den köra förbi, men så gick den in till Boo Brygga och då tappade jag tålamodet och startade min simtur.

Hann precis över och börja klättra upp på stenarna på andra sidan när båten passerade.. Så de fick en blöt lagårdsvägg i plytet som sedan började jogga dyngsur. Säkert ett pittoreskt inslag i söndagsmorgonen för de flesta!