torsdag 20 november 2008

Så jäkla kul...

Här får ni eeextra!!! Han och Gunnar från Telia reklamen. Match made in heaven.

Verkligheten.

Niklas på jobbet visade mig just den här. Obehaglig som tusan. Enjoy

Ny läsare!

...smyger numer här. Välkommen Niklas!

Japp. Beach christmas 2008 - here we go...

Man ser åt vilket håll det barkar...

så skriv era frågor i kommentars-fältet så svarar vi på dem under en gemensam champagnechock inom närmsta tiden...
Och ja, man får skriva fler frågor och ja, vi svarar på ALLT!

Bring it on (eller vad säger du herr Alm)

Kanarieöarna och bikini om 23 dagar...mmm

Kåt-Robban

Tyckte att jag såg Kåt-Robban på bussen idag. Kåt-Robban är en kille som var men på en fjällenresa '95. Vi var fyra tjejer och fyra killar och Robban var alltså en av dem. Prefixet kåt fick han av att han gick runt och snackade om sin "fralla" hela tiden. Killen på bussen var otroligt lik. Såg dock lite streberaktig ut i rutig kostym av senaste snitt, pull- eller slipover i grönt, röd slips och vit skjorta. När jag såg Robban sist jobbade han på plantskola. Det var väl sådär 3-4 år sedan. Det klart man kan gå från plantskola till streber på den tiden, men är det sannolikt? Who knows. Kanske har en dubbelgångare?
Han fick i alla fall ved till sin frall-brasa nere i butiken i Tegefjäll. Handlar'n där hade satt upp en passande och lockande skylt: "Morgonstund har frallor i mund". Jo, jo, jag tackar jag!

Dagens norgehistoria

I dagens Metro living har Mäklarhuset en annons "Vi är över 400 medarbetare över hela landet som säljer din bostad". Fan vad bra. Det krävs alltså drygt 400 mäklare på den eminenta firman för att sälja en enda bostad? Fräsigt.

Fotvård.

Igår var det fotvård. Första gången för mig någonsin. Jo, jag har gått på fotbehandling men aldrig varit på medicinsk fotvård. Nåväl. Det var världens minsta lokaler i Ektorps Centrum. 
Svampade gröna väggar, världens minsta väntrum och ännu mindre behandlingsrum. Men oj vilken fantastisk människa. Eva Lindermyrs Medicinska fotvårdsklinik. Gå dit!
Väl inne så kom hon fram till att den äckliga grejen på min fot INTE är liktorn (tack gode gud) och inte en fotvårta (bevare oss väl) utan något som sitter fast. Efter mycket klippande, hackande, fräsande, etsade, skärande och huggande kom Eva fram till att jag har en glasbit där. GLASBIT! Jag vet att jag klev i glas i början av juli...känns stabilt att ha en glasbit i foten i sisådär 4.5 månad.
Eva avslutade sin soaré med att köra mig hem. ÄNDA HEM. För att hon hade karvat i mig. Vilken kvinna. Helt underbar. 390 kr för 90 minuters behandling...kan ni förstå?!
Kvällen fick iaf spenderas som bilden visar - liggandes i sängen med foten uppe. Öm som tusan och det dunkade som bara attan. Idag är inte bättre men jag känner mig nöjd att det förmodligen ska bli bra.