lördag 11 augusti 2012

Vaddå mitt i kaoset?

Lampan ihopbyggd. Elen fixad av, vi kan väl kalla det behörig elektriker, nämligen moi. Upphängt. Kirrat. Klart.
Hur tänkte jag nu?

Efter två vilda svärdfajter är min gamla vardagsrumslampa no more. Den dog. Gav upp. Gick i bitar. Tur att det bara var en rislampa ärvd av tidigare ägare...
Idag har jag köpt en ersättare. För 5.000 pixx som jag vackert får assemblera själv!
Så det blev liksom alla fel... Eller den är snygg. Riktigt snygg, tycker jag. Men Stigbjörn kommer inte sluta fäktas, och den var dyr, och jag måste göra jobbet själv - koko, kakka och pucko som Ellen och jag brukar säga.
Dessutom, ska sägas, är jag inte helt säker på hur den kommer passa med övrig inredning. Hade tänkt mig vit/lime eller vit/turkos men har nu träfärgat/korall.. Det är ju inte riktig samma... Men wth man måste våga lite också!

PS. Fräsigt! Man fick med en fingertutt eller vad såna här nu kan heta...
Överdriv inte nu!!

Efter en okej runda får man unna sig lyxig lunch på golfbanan.Notera den formidabla högen löjrom på toppen. En halv tesked på sin höjd. Då kunde man nästan låta den vara känner jag!!

Pers...typ!

Jag hade inte 5.000 draghästar, men inte heller 25.000 bromsklossar. Jag hade inte fördelen av en tävling runt mig men jag höll inte på att kissa på mig heller. Så någonstans var väl förutsättningarna någorlunda lika.
På tjejmilen sprang jag på 57.10. Milen idag gick rätt bra. För att vara jag, som är rätt slapp när jag inte har draghjälp.
Nu dröjer det nog ett tag till nästa rekord!
Och jag har inte anmält mig till tjejmilen.