måndag 29 november 2010

Sex två gånger om dagen.

AMEH. Jag kollar på ett program på trean right about now. Det heter tydligen "Kvinnors hemliga liv". Där berättar en kvinna just att hon och hennes man har sex två gånger om dagen. En annan berättar att hon och hennes man är swingers.

MEN HERREGUD. På ALLA fronter. För det första. Vem har sex två gånger om dagen? Vem? VEMVEMVEMVEM? För det andra; varför vill man berätta för alla om det när man har barn, jobb och vänner? I tv?

Jag tror att min chef skulle känna sådär om jag gick ut med nåt sånt. Vilket å andra sidan aldrig skulle hända. För jag är för normal för att hålla på med sånt. Och jag är för gammal för sex...

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Utebliven gospel.

Jag skulle lyssna på min kära vän i Filadelfiakyrkan ikväll. Hon sjunger gospel och jag ville verkligen dit och lyssna, hänga men framför allt vara där för henne. Hon hade fixat biljetterna och allting var klart.
Hur jäkla olämpligt kommer den här eländiga sjukdomen då?
Va? Va? Va?
Inte en suck att jag tog mig ens till bilen kan jag säga.
Usch. Fy. Blä.

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Sjukdomshärd är guld värd. Eller inte. Och lite Odd Molly.

Jag vaknade imorse med feber (igen) och taggtråd i halsen. Nu, 12 timmar senare VET jag att jag har halsfluss. Jag kan mina sjukdomar. Och jag ska till doktorn imorgon för att bekräfta det jag redan vet. Men så länge sitter jag i badrummet med Lilla som badar skumbad.
Jag shoppade ju lite Odd Molly häromdagen oxå. And this is it:

Japp. Och det var det. Nu ska jag vila för jag blir helt utmattad och anfådd av att sitta upp. Hoppas att ni mår bra!

- I min lilla värld av blommor// Ellen