tisdag 17 februari 2009

Skid-Per

Har det senaste kvartalet varit två gånger på Swedbanks huvudkontor på Brunkebergs Torg. Båda gångerna har Per Elofsson varit där också. Hans skägg- och näsanläggning är lika märklig i verkligheten som på TV. Vi har dock inte suttit i samma möten utan han har alltid gått när jag har kommit. Bara en sådan sak.

Vart är jag?

Det kan man undra. Jag ligger på mitt skrivbord. Under en hög med jobb. Beräknas komma ut runt 16.00. Då ska jag dricka champagne. Igen. Sen ska jag gå bå Årets Byrå-spektaklet. Sen får vi se...

Ny fräsig funktion

Sedan ett par dagar tillbaka smakar jag ost i munnen. Det spelar ingen roll om jag borstar tänderna, tuggar tuggummi eller vad jag gör. Allt bara smakar ost. Hela tiden. Typ herrgård. Det är en god ost i och för sig men dygnet runt är det inte angenämt.

Härligt med barn

När jag stod och klädde på mig igår så drog barnet ned trosorna en bit (på mig alltså) och sa: Mamma stor rumpa. Eh, jooo, så är det väl. Sedan lutade han ansiktet in mot rumpan och sa: Pjutta mamma!!!
Då gör mamman pruttljud med munnen och barnet skrattar så det kiknar. Men jag tänker att nästa gång hoppas jag att jag har en prutt på lut!