lördag 25 juli 2009

Hör och häpna!

Pappan har vikt in ren tvätt! Utan att jag sagt någonting. Undrens tid är inte förbi. Antar att han har något litet mikroskopiskt korn där innanför pannbenet trots allt...

**dubbelsuck**

Jag vill lägga ny trall på balkongen. Det vill inte karlen: "Det kommer ju att kosta tusentals kronor!". Skitsamma säger jag. Utan ny trall kan man ju inte vara där för man får stickor i fötterna. Nu har jag räknat på det. Om jag köper virke med massor av marginal kommer det att kosta oss ungefär 500 kronor. Ja, det är ju mycket mer än vad familjen Trygg har råd med.

Strax lunch. Började påtala detta för maken. Han satte på en kopp kaffe och tog fram kanelbullar så nu har han och barnet ätit kanelbulle-lunch. Jag är inte helt imponerad. SUCK! Jag har lagt ned tänka före och planera grejen för att se om det händer något i makens hjärna, men tydligen inte så mycket. Får se om det blir fiskpinnar till middag idag igen...

Jag som har en förkärlek för Caroll-kläder

Såg att man kan shoppa online på deras hemsida. LYCKA! Dom har galen REA där också. Klicka här! Enjoy

Gårdagen var igår.

Vi hade ingen uppkoppling på hela dagen igår. Men summa sumarum är att dagen vart bättre efter morgonens misär. Vi drog in till Cannes. Där var shoppingen, som jag visste, eminent. Jag säger tack till bla Kookaï, San Marina, Caroll och Tommy Hilfiger.

Ovan butiker hade REA på upp till 85%. Igår köpte jag saker för 4700:- på ordinarie pris men i själva verket har jag bara betalat ca 1100:-. Blodad tand. Såg 2 kjolar, en sommarkappa och en skjorta på Tara Jarmon som jag ville ha också men som jag nu, surt, sitter här och ångrar att jag inte köpte - iaf något av plaggen. Sen såg jag tre väskor på Tommy Hilfiger som jag också ville ha. Ge mig överflöd av pengar. Nu. Tack.

Efter shoppingen tog vi kustvägen hem och sen latades det och solades i några timmar innan det vart dags för middagen:

Med andra ord. Dagen gjorde ett uppsving. 

JAG ÄR UPPE!


Otippat va? Jag är här. Barnen är här. Någon saknas. Hmm...undrar om det är han som ligger i sängen. Idag igen. 

Idag ska här städas iaf. Imorgonbitti beger vi oss till Champagne. God morgon!