måndag 23 augusti 2010

Spänt var det här

I morgon bär det av mot toppen. Korridoren dallrar av nerver och folk som vill gå och sova men inte riktigt pallar. Det packas och provas hjälmar och fnittras och gu' vet allt. Själv tar jag en tur till Tarfala istället för dels är jag höjdrädd och dels har jag någon bacill i kroppen så det får vara. Men det skall bli fint väder och vacker omgivning så jag längtar!Så det så, sa Anna

Grupparbete

Det gruppas och diskuteras. Slås av att mycket är exakt samma som på konferensen på Lidingö för ett år sedan.Men det är väl egentligen alltid så.
Lite segt och lätt tryck över pannan!

Så det så, sa Anna

MIn dag i ett ord:

REKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAMREKLAM

Kärring?

Te i termos och sudoku på bussen. Mmm...


- A bientôt// Ellen 76 år

Ändrade planer

Idag skulle vi ha vandrat men det är rätt ruggigt väder så mitt i middagen bestämdes att idag blev konferensdag istället. Då ändrades alkoholkonsumtionsmönstret en del plötsligt kan jag lova.
Vi hade middag i den där kåtan, som jag anser är en tipi, och de hade lagt dukar över borden som var av timmer. Det innebar att de stora gliporna mellan planken inte syntes och killen bredvid mig lyckades välta ut sitt vinglas 2 gånger. Tjejen på andra sidan om honom välte ut sitt en gång. Själv tyckte jag att renfällen vi satt på var hal så jag ramlade i golvet.
Allt som allt en lyckad kväll med andra ord.
Nu köar alla för duschen så de ska hinna få varmvatten. Vi bastade kl 18 igår och då fanns bara kallvatten kvar. Sedan en härlig fjällfrukost.


Så det så, sa Anna

Sleepless in Nacka.

Det är nåt fuffens med min sömn. Jag har slutat sova sen ca 3 mån tillbaka. Oerhört flärdfullt.

Dags för en sömntablett...
God natt.


- A bientôt// Ellen