tisdag 2 mars 2010

HEJA OS.

Och ni som tycker att det är blä; det är över nu. Glöm inte vår nya enkät. Det ska bli mycket mycket intressant att se hur mycket som pulas med i hemmet dagligen.

Vika tvätt

Det bästa med att vara bortrest är tvätten som hopar sig. Eller så är det det sämsta, helt klart. Nu är de första laddningarna redo att läggas in i skåpen. Lägga in i skåp är det enda som är värre än att hänga tvätt. Förutom krig och sjukdom och liknande...

Försöker förbereda...

Har börjat packa. Det går extremt trögt. Varför kan man bara göra sådant när man är under extrem tidspress? Kan inte riktigt förmå mig att se till att vara ute i god tid nu...
Bästa fasen med packandet är slängandet. Så skönt att göra sig av med skrot. Trots att det bara gått två år sedan vi flyttade sist finns det gott om nytt skrot. Den gången slängde vi en hel lastbil full. En hel Scanialastbil alltså och ingen mini från Statoil. Får se vad det blir nu.

NK. You and me tomorrow...


Inköp 1: Chanel Particuliere


Inköp 2: Chanel Vitalumiere

Rabatt-frossa.

Till Boston. Anna. Borde vi boka? Femstjärnigt hotell med NOLL procent rabatt.
Mmm...

Kokosrisotto med räkor

Tadaaa! Dock var risottoriset slut hemma men vad gör väl det en tisdag...


Det gick ju bra ändå och barnen äter som besatta. Jäkligt jäkligt smarrigt. I tell you!


- Posted from Ellens iPhone

Tänk vad mycket som händer...

bara man går utanför dörren. Bilen startade inte på väg till doktorn. Så. Jag fick ringa taxi (glamourigt). När jag väntade på taxi erbjöd jag en fastkörd postgubbe att hjälpa honom loss (hur tänkte jag?).


Det var förmodligen första och sista gången jag skumpar runt i en gul, högerstyrd postbil (inte så glamourigt).Sen satte jag mig i en taxi till doktorn och gav typ 50% i dricks för att jag tycker att det är så pinsamt att åka en sån kort sträcka (korkat som bara den men taxichauffören tyckte nog att jag kändes rik. Och glamourig). Nu - doktorn. Sen taxi till dagis och sen taxi från dagis. (Allt igenom glamourigt). Ni ser vad glamourigt mitt liv är va?

- Posted from Ellens iPhone

Nähä, men jaha...

om jag skulle ta och bälja lite cola light och sen klä på mig kläderna och njuta av gratis-e-gott-möjligheterna at its fullest och gå till doktorn. Jag och mitt frikort.

Skänka pengar.

Inatt har jag läst hela Lilla H:s blogg. Från början till slut. Och idag har jag skänkt pengar till Cancerfonden. Det känns som ett hån att skänka några hundringar men några hundringar är bättre än inga hundringar alls.
Om du har möjlighet så skänk en slant. Och om du inte har det - skänk en varm tanke.

Gårdagens och dagens diet.

Som jag svettas. Och inte äter. Ni förstår kanske inte men min paradgren är att äta och jag svettas väldigt sällan. Puh.
Men. Jag hör fåglarna kvittra utanför. Solen skiner - är våren på väg tror ni?

Tonvis med cola light


Tuggad fralla

Dagens knäppa man:

Man: Ska du jobba idag
Jag: Näe, jag har fortfarande feber. Måse byta lakan igen.
Man: Meh, kan du gå ut och skotta?
Jag: Men jag är ju sjuk!
Man: Jag bara kollar...

Dagens ordspråk:

Febern är det sista som överger människan

//Ellen