tisdag 28 juni 2011

Lilla hjärtat!

Han gör det bra, Måns. Stilig pojk.


Jag firar dagen:- I min lilla värld av blommor// Ellen

JAAAA. Glamour var det, ja!

Lägger mig snart på golvet...


Alternativ: gå 1,5 mil, ta taxi... Inget lockar...
Om någon kom in med en välkyld Riesling som kostar typ 99 spänn på Systemet skulle jag lätt bjuda en tusenlapp för den i detta nu... Se det gärna som en uppmaning!

Heja sommartider!

Trots att tåget åkt i snigelfart från Slussen får vi nu stå på halva vägen och vänta... Suck. Det är ju inget varmt heller, och luktar knappt om dem omkring mig. Ypperligt! Mina fingrar är som feta prinskorvar...
Dagens bild

Kommer ni ihåg fuldagen? Anna Skipper goes Bert Karlsson? Det var en fin (ful) dag det. Idag är det andra ljud i skällan minsann...
Jag bjuckar på-jobbet-toa-bild och ger er: 

Tadaaaaaa!
Kikki Danielsson goes hippie som inte någonsin lämnade 1976...

Bättre eller sämre än Anna Skipper goes Bert Karlsson?


- I min lilla värld av blommor/Ellen

Spottlunch

Långlunch på trottoaren utanför Tösses idag - ceasarsallad nubsabb´´ (vilket skulle vara 'minsann sudda sudda', men jag har vänsterkardan på fel läge på tangentbordet uppenbarligen).
Inte superglamour, men fasen inte illa heller... Kändes som om vi satt på någon härlig uteservering på Champs Elysées eller liknande. Hade dock haft öl i glaset och tobaksrök i näsan om så verkligen hade varit fallet.
Skådade Peter Forsberg som var ute och gled över Östermalm, vilket kanske inte heller hänt om jag suttit i Paris. Men ändå. Starspotting å det grövsta! Eller? Nähä... Men det slår kanske Anders Wijkman som jag spottade igår utanför Muffin Bakery.
Avslutade lunchen med en TipTop, vilket var tipptopp!

Starstruck-Anna

Dagens lärdom och om att göra slut.
Handla inget mer på Gucci. Någonsin. 4 gånger har jag handlat saker där. 2 gånger har jag reklamerat. 2 gånger har personalen inte "kunnat" (läs: velat/orkat/känt för) hjälpa mig. Mina solglasögon är därmed inte lagade. Och jag har härmed gjort slut med Gucci!

Länge leve Louis Vuitton.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Finns det kompetenta individer??

Har just besvarat en undersökning om företagsklimatet i min kommun som var så extremt dåligt formulerad och illa genomtänkt att jag dels blir helt uppgiven kring mänskligheten och dels var jag tvungen att kontakta organisationen i fråga och klaga, nästan skälla! Bedrövligt! Dessutom jobbar världens bästa S här och är så sjuuukt kompetent. Blir ledsen över att hon har så dåliga kollegor...
Jag är ju fritidspolitiker. Vilket är kul, men tar tid från jobb och familj. När jag bedriver min politiska gärning kräver jag effektivitet och att man inte slösar på min tid i onödan. Det finns ett undantag som jag tillåter, och det är fullmäktigemötena som aldrig är effektiva, men i övrigt får man fasen ha lite respekt tycker jag. Faktiskt.
Det kommer rätt mycket enkäter och liknande att svara på och jag tar min uppdrag seriöst och försöker svara på allt och vara tillmötesgående, men en enkät med snedvridna frågor, propaganda och rena lögner känns lite som a waste of time. Dagens hatenkät inleder med att fråga i vilken kommun jag arbetar. I mitt fall är det ju Stockholm. Den kommun jag bedriver min politiska gärning är dock Nacka, men det är ju inte det de frågar. Ändå vet jag att det är det de menar... Men som man frågar får man svar. Sedan följer en rad frågor om valfrihet, upphandlingar och entreprenörskap och varenda fråga saknar det svarsalternativ som är aktuellt för min kommun, nämligen "vi gör redan så" typ. Sedan är frågorna så sjukt vinklade och fulla av sakfel att jag blir upprörd och ser rött även om både deras frågor och min ideologi går mer i blått.
Vet att de kommer att dra på stora växlar kring svarsresultaten och göra pressrelease och hela skiten, på svar som bara är bajs...
Det är synd om människorna ty de är dömda till inkompetens och idioti. Mest synd är det om oss som är kompetenta och inte idioter ty vi tvingas leva i vetskap om de andras dårskap.
I övrigt undrar jag kring färskheten i 7Elevens sortiment, där inget klantmos ännu uppenbarat sig, apropå inkompetens.

Step it up.

Helena kommenterade oss igår och tyckte att vår glamour var näst intill obefintlig.

Fel!!! Glamouren Ä-R obefintlig. Idag vänder jag det dock. Jag menar; jag är ju ändå Ellen.

Dagen börjar med min "Nicemusik" i hörlurarna och glad gul skinnväska från samma ställe.(Jag gick och glodde på den här i två dagar. Jag tror den kostade 525 euro. Tillslut bestämde jag mig för att en pippigul väska för 5000 spänn är för mycket. Så jag gick till butiken för att säga adjö till min nya gula kärlek och då var det 60% rea för VIPkunder. Jag var såklart ingen VIPkund men fick ändå köpa den till VERY-IMPORTANT-PERSON-pris. Very glamourigt!)

Sen åker jag röd proppfull taxi till jobbet.Glamour!

Dagens lunch kommer ätas med Niklas, från mitt förra jobb, på Dramaten-terassen.
Vi gör det en gång om året. Oxå glamourigt!

Efter jobbet ska jag ta mig en fin liten promenad från jobbet (som ligger nästgårds med NK) till Slussen.
När jag kommer hem kommer jag bada pool, dricka rosé och glo på utsikt:Så how about that for glamour? Veryveryvery glamourigt.
Och kolla vad min telefon vill att "veryveryvery" blir:
Succé! Fullständig succé!!!
Och. Jag kom på; jag ska ju in på Gucci idag!


Laga glasögon that is. Ja ni ser ju. Glamouren är är tillbaka!!!

(Jo. Just det. Jag glömde säga; jag har fortfarande sjukt ont i halsen och snoret rinner)

-I min lilla värld av glamouriga blommor

Polygrip-update

Det funkade inte. Så även badrumsarmaturen suger hästb***e! Nu är den än mer våldförd på och polygriphelvetet bara skaver av fejkkromet från fejklampan. Även när jag har disktraseskavdämpare.
Men jag är lite småkär i ordet polygrip, water pump pliers på engelska, så jag hatar bara armaturen. Och konstaterar att om jag konstruerar en vattenpump av min lampa så har jag en utmärkt tång till den sedan...
Polly Grip, ska bli min pseudonym när jag börjar skriva deckare. Eller tantsnusk, vilket som. Håll utkik efter det!