tisdag 28 september 2010

Överdimensionerat!

Jag äter rester. Dock orkade jag inte portionera upp eftersom jag är slut i huvudet.


Så här sitter jag med en portion som väger mer än mitt huvud.

Perfekt!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Bra försök.

Jag har fått en faktura gällande en plåtning som jag håller på att böka med. Jag vet inte men jag kan inte minnas när jag senast betalade någons mat och parkering. Någonsin. Speciellt inte som personen det gäller har ett vanvettigt arvode. Eller? Är jag snål?


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Plats 370???

WTF!!!! Ringer FK för ett litet klargörande av ett kryptiskt brev de skrivit till mig. Har plats 370 i kön och förväntad kötid är 28 minuter. Helvete heller! Då går jag på känn så får det väl bli fel då! Skriv lite tydligare brev så minskar nog köerna signifikant!


Så det så, sa Anna

Pyssel

I morgon är det maskeraddisko på dagis. Barnet ska vara tiger har han bestämt. Så igår efter dagis åkte vi till Ohlssons tyger och kollade på tigertyg. De hade ett jättehäftigt (förutsatt att du är 4 år och faktiskt ska klä ut dig, inte om du är 37 och ska sy kläder) tigerrandigt plyschtyg. Men det fick underkänt för barnet var mest intresserad av själva tigermunnen visade det sig. Så efter många om och men så kom vi fram till att vi bara skulle göra en mask. Här är vad jag åstadkommit hittills:Ska skära ut mun och sätta i resår så börjar det bli klart sedan. Lite halvnöjd faktiskt.

Så det så, sa Anna

Efter solsken kommer mer solsken.

Först:


1 timme i lugn och fin takt men i 6%-lutning. Det bränner bra i benen.
Sen, såklart en dusch utan schampoo - för den hade jag glömt hemma tydligen. Så nu har jag nytvättat hår med gymmets handtvål. Samma tvål som man haft när man bajsat, har jag nu i håret. Bra där.
Och. Efter det:


Frulle på Gateau! Fasiken vad mulligt. DN, macka, te och helt lungt.

Och tillslut; nu står jag här


och inväntar buss. Och här verkar jag ju få stå...


- I min lilla värld av blommor// Ellen