fredag 8 april 2011

Ny fräsch designmöbel

Har fått sällskap av något riktigt snyggt i TV-rummet.Jaha, ja, vad glad jag är att denna kolfiberskapelse kan förgylla mitt hem. Påminner rätt mycket om alla fina inredningsbilder som Ellen lägger upp och som jag älskar... NOT!
Alldeles för stor för mig är den också så till ingen personlig nytta. Men alla andra verkar nöjda...

Så det så sa Anna

Begär inte mycket

Jag och barnet sitter i bilen på väg att handla dagens andra middag:
- Mamma, kan vi inte köpa en motorcykel till mig som jag kan åka hem på?
- Inte idag, hjärtat.
- Mamma, kostar en motorcykel lika mycket som ett superlångt hus? (han menar högt)
- Nej, älskling, ett mittemellan. Vill inte att han ska tro att det finns förhållandevis billiga.
- Jaha. Varför är blod rött? Är det tomat?
Morsan lyssnar på radion och låter honom babbla...,


Så det så sa Anna

Fin kollega.

Jag fick en fantastisk muffins. Den vägde som mig och var stor som ett as. Också god som ett as. Alltså asgod. Jättegod. Mumsfillibabba.- I min lilla värld av blommor// Ellen

Normalt sett värsta sunket

Idag har jag alltså klänning. Inget särskilt direkt, bara en blå klänning med puffärmar av standard-tantsnitt, men på en sådan pingla som jag så blir det ju extreeeeemt ungdomligt (!)
Brukar ha jeans och kavajstuket på jobbet i vanliga fall. Eller bara jeans och snygg skjorta/blus/tunika och någon virad scarf eller så. Lite så där lagom. Och vara make:ad och åtminstone en ansats till kammat hår.
men idag när jag kommer i uppsatt hår och klänning så bara vrålar alla att jag är såååå snygg. Det är ju inte som om jag har dragit på mig pumps, pärlcollieret och gnistriga örhängen eller så utan en lagom jobboutfit i klänningsmodell... Så istället för att ta det som en komplimang börjar jag tänka att jag alltså ser ut som en burk surströmming i vanliga fall. I deras ögon. Fan.
Men det klart, det är ett avsteg från jeans, det är det ju. Men jag har ju haft kjol förut... Ingen som brydde sig då. Måste vara mina välsvarvade spiror som inte längre döljs under ribbstickat. HA HA HA!!

Jag är på väg till kem/skräddare.

Helt oruttat, för ser ni vad jag har på mig?


Japp. Strumpbyxor. Enda skillnaden idag är att dagens variant är ännu tunnare... Å andra sidan kommer jag vara beredd nu.
Fast. Jag har svinhöga skor.


Och sannolikheten att jag idag ramlar ur omklädningsrummet och tar med mig draperi och övrig inredning är väl ca 90%.

Vi får se...

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Meh! Äckligt!

Gick av t-banan vid stadion och på väg mot rulltrappan blir jag plötsligt blöt i hela ansiktet. Extremt ofräsigt! Vill INTE veta vad som hände!


Så det så sa Anna

Här är sofforna

...som jag köpte i tisdags. De får komplettera dagens outfit. Ska visst regna idag. Ja, sannolikheten ökar definitivt om jag är klädd så här!Så det så sa Anna

Förstår inte

Det här är dagens outfit! En vit, blå, rosa, röd randig jättesöt klänning från Miss Sixty.Va? Inte? Näe, för jag kan inte hitta fanskapet! Fattar inte var den är! Så det här är en nödlösning...

Så det så sa Anna