onsdag 10 februari 2010

Plötsligt händer det!

Jag hämtar på dagis. Allt är precis som vanligt. Men. Plötsligt händer det!*
Stora: vad ska vi göra?
Jag: Åka hem.
Stora: Åh, jag önskade att vi kunde åka till Nacka Forum (ett stort glamourigt inomhuscentrum i Nacka).

Jag tänker stilla: Välsignade barn som vill shoppa! Äntligen har sex års tvång av att springa i affärer burit frukt. Barnet är drillat! Oh yes!*P.S. Idag skrev lilla sitt namn själv första gången.Men vad är det i jämförelse med att vilja shoppa.

Ett kräk?

Slängde ett getöga ner i badkaret...

Och nej, det är inte getögat ni ser...

Vad fasiken var det där? Superstor spindel? Överlevd förtidsdjur? Något på rymmen från Skansenakvariet? Hudavlagrins-sjok?
Icke. Det är tydligen bara en av barnens Backugans. Jag har ingen aning om vad det är egentligen. Eller varför man vill ha en sån. Eller vad syftet är. Eller vad den förväntas göra. Jag vet bara det är en leksak som är älskad. Och att lilla inte fattar men kallar det Backamäns.

Näe... Inte denna

Smakar citronparfait och inte vaniljyoghurt med citron. Inte vad jag vill ha annat än möjligen till efterrätt men då vill jag å andra sidan inte ha yoghurt.
Huskatt

Här är min dörr, och här är min... Nej, vi äger ingen katt. Vi har blivit adopterade!

Varm i hjärtat.

Solen lyser ute och det är lite "vår i luften". Jag vet att det förmodligen kommer bli snöstorm vilken dag som helst MEN. Det sitter en liten fågel utanför fönstret och kvittrar. Vårkvitter.

Jag blir rörd till tårar. Märkligt va?

Göka? Lägg annons på Blocket.

Chanel vill tex göka (eller matte och husse vill nog det. Att hon ska göka alltså).
Så. Då lägger man ut det på Blocket*. Fräsigt.* Vad märkligt. Annonsen verkar vara skriven av Chanel själv. En hund som kan skriva och lägga in annonser på Blocket! Fantastiskt.