måndag 19 mars 2012

Hjälp! Hjäääälp!

Någons bil rullar bakåt! Vad göööör jag?


- I min lilla värld av blommor/Ellen

Ok, då kan vi börja

Har suttit i möte hela dagen i princip. Så nu när jag ska hämta barn är det dags att börja ringa kundsamtal. Optimalt att ta allt sådant på t-banan.Rivstart.

Så in åt helvete rivstart, på den här veckan. Jag är slut redan nu. Då är vi två timmar och 38 minuter in på arbetsveckan.

Kämpa, Ellen!

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Töntigt ofräscht

När en tjej som på håll ser ut som en ljuv vårvind, välvårdat hår och snyggt sminkad och snygga trendiga kläder, och som när hon kommer närmre endast kan beskrivas med ord som timotej och persika sedan luktar överfyllt askfat och gamla ruttna Pall Mall på några meters avstånd blir jag besviken. Man är inte snyggare än man luktar. Om man inte umgås på distans, säg 20 meter.

Fan vad ofräscht det är att röka. För att inte säga töntigt.Och livet går sin gilla gång...

Mötte Ellens make på uppfarten när vi kom hem igår. Han önskade mig lycka till med att hitta min Gucci-väska. Som om inte hans kläd-bag lever ett helt eget liv? Som om det varit jag som bjudit den på skumpa mot dess vilja... Knappast!

Nåväl. Resten av dagen gick i samma tecken som resten av veckan. Jag städade. Även om makens middag var i stora drag undanplockad så behövdes det så klart en tvåtimmars insats.
Ikväll när jag kommer hem väntar diskplock och tvättplock. Lite sådär småless på all skit just nu.