onsdag 4 juli 2012

Eh... Va?

Ni är för snälla!!

Tog den där promenaden till centrum. Jodå, jag följde upp en plan! ;-)

Testade på vägen det här med parkbänk. Inte alkis men unkis. Jodå, det funkar fint! Sitta själv och fnittra lite...Men liksom, vad faen är det här??


Moffis? Liknar mig lite men vad fasen är det?Ingredienser: socker och vegetabiliskt fett. Nästan bara... Lovely!

Ok, here we go!Rosa grynigt slem kommer ut...Njae... Inte helt smarrigt!Hej med dej!!

Och nu då?

Jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Den här bloggen är ju Ellens och min. Inte startad för att jag har ett behov att skriva utan för att vi har behov att göra knasiga saker tillsammans.

Jag har mina egna issues att reda ut. Och de flesta följarna är Ellens. Och det blir aldrig samma sak utan min bästa vän.

Ja, jag har henne ju ändå, men jag är inte tillräckligt fräsig på egen hand.

Fast jag tror att jag kör på ett tag ändå. Så plattformen finns, när saker landar. Vi tar dagen som den kommer helt enkelt...

Apropå det. Konstigt det där. Jag har trott att jag planerade för mycket. Hade struktur och drev på oavsett vad. Men det visar sig att jag skjuter från höften och bara rullar med. Planerar lite för lite och driver på bevars men bara runt hinder, inte genom dem. Där ser man. Man lär så länge man lever.

Jag skulle vilja vara en Higgs. Tror jag.
Skål då!
Min singel i stan vecka fortsätter med vin i solen tills den försvunnit bakom ekarna om någon kvart, då blir det promenad till centrum och en påse godis. Fartfyllt det här att vara unkis.


Igår ändrades mitt liv totalt.

Jag väljer därför att lägga ner mitt bloggande.
Kram till er alla.

- I min lilla värld av blommor/Ellen

**Gillar**

Oftast fotar jag något och är kritisk eller kanske lite elak. Idag blir ett undantag...

Jag säger bara WOW!!De här skorna är helt fantastiska!! Sååå snygga! Och ser väldigt bekväma ut dessutom. Och gör verkligen tjejens (i min ålder) ben rättvisa!
Tant är avundsjuk. Tur att grön är en så fin och klädsam färg på mig!

Mota Olle i grind

Eller något i den stilen. Jag har ju ett projekt på gång just nu som är att åter bygga upp vanan att motionera regelbundet, vilket verkligen inte varit fallet under våren. Och igår gick det ju helt åt skogen. Så det var bara upp i morse och straffa min lata kropp med en runda. Inte lång, men poängen är ju att bara ta sig ut även fast det är det sista jag vill..Börjar bygga nya sköna påsar under ögonen. Sommarens heta innefluga...
Det tar sig sa mordbrännaren!